Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Masal Kahramaları Sahnede

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu çocuk gelişimi bölümü öğrencileri tarafından anaokulu ve İlkokul öğrencilerine yönelik olarak farklı bir etkinliğe imza attılar.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi

Erzincan İl Halk Kütüphanesinde gerçekleştirilen etkinlik ile ilgili olarak bilgi veren Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu çocuk gelişimi programı Öğretim elemanı Gülcan Bayata anaokulu ve ilkokul öğrencilerine yönelik kitap ve kütüphane sevgisini aşılamak olduğunu belirtti.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu çocuk gelişimi programı Öğretim elemanı Gülcan Bayata açıklamasında; “Binali Yıldırım Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu çocuk gelişimi programı Öğretim elemanıyım.  Bugün çocuk edebiyatı ve medya dersi kapsamında hazırlamış olduğumuz hikâye anlatımlarımız ve hikâye canlandırmalarımız var.

Erzincan İl halk kütüphanemizde ilkokul ve Anaokulu öğrencilerimizi davet ederek onlarla beraber böyle bir etkinlik planladık.  Öğrencilerimize faydalı olduğunu düşünüyorum, şu an içeride çok güzel vakit geçiriyorlar. Bizlerde elimizden geldiğince böyle çalışmalar yapmaya gayret gösteriyoruz.

Etkinliğin içerisinde farklı malzemelerden yapılmış hikâye kitaplarımız var, hikâye anlatım tekniklerimiz var, hikâye canlandırmalarımız var. Çocuk edebiyatı ve medya adlı derse istinaden bu etkinliği düzenlediğini belirten Bayata enginliğimize Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu çocuk gelişimi bölümünden 50 öğrencimiz ile birlikte katıldık, etkinliğimiz bizler ve çocuklarımız için çok güzel bir çalışma oldu” dedi.

Erzincan İl Halk Kütüphanesinde düzenlenen etkinlikte Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu çocuk gelişimi bölümü3 farklı odada 15 farklı hikâye canlandırılması yaptılar.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu çocuk gelişimi bölümü öğrencilerinin düzenlediği bir kutlama olduğunu belirten Erzincan İl Halk Kütüphanesi Müdürü Nigar Erbil, kütüphanemizde bu tür programların kutlanması bizim için çok önemli çok değerli. Bu programa halktan katılımcılar ve çeşitli okullardan ilkokul ve anaokulu öğrencileri katıldılar. Kütüphanemiz çok şenlendi çok aktif hale büründü Onun için çok mutluyuz. Bu aktivitenin devamı için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Burada amaç kütüphanenin tanıtımının yanında kitap okuma ve kitap sevgisini küçük yaşta çocuklara benimsetilmesi. Bu etkinliği düzenleyen Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu çocuk gelişimi bölümü öğretim elemanı hocamız Gülcan Bayata ve öğrencilerine çok teşekkür ederim dedi.

Erzincan İl Halk Kütüphanesinde düzenlenen etkinliğe Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent ile birlikte Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün’de katıldı.