Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İşçilik Alacakları Konulu Seminer

Erzincan Barosu ev sahipliğinde Erzincan Barosu üye Avukatlar ve stajyer avukatlar için Erzincan Barosu Konferans salonunda, İşçilik alacakları Konulu Meslek İçi Eğitim Semineri verildi.

Erzincan Barosu ev sahipliğinde

Erzincan Baro Başkanı tarafından meslek içi eğitimleri kapsamında bir eğitim semineri daha düzenlendi. Erzincan barosu konferans salonunda düzenlenen semineri Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi 7. Hukuk Daire Başkanı Uğur Ocak ve Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi 7. Hukuk Daire üyeleri Ali Ceylan ve Ramazan Eşiyok verdi.

Erzincan Barosu Toplantı salonun da gerçekleştirilen Seminere Erzincan Baro Başkanı Av. Âdem Aktürk yanı sıra baro avukatları ve stajyer avukatlar katıldı. Düzenlenen seminerde İşçilik alacakları ile ilgili sunum yapıldı.

Seminerde hoş geldin konuşması yapan Erzincan Baro Başkanı Av. Âdem Aktürk şu ifadelere yer verdi; “işçilik alacakları konulu seminerimize hoş geldiniz. Meslek içi seminerimizin sunumunu değerli konuklarımız, Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi 7. Hukuk Daire Başkanı Uğur Ocak ve Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi 7. Hukuk Daire üyeleri Ali Ceylan ve Ramazan Eşiyok tarafından sunumlar yapacaklar. Ben şahsım, Erzincan Barosu ve burada ki kıymetli katılımcılar adına kedilerine hoş geldin diyorum” dedi.

Erzincan Barosu üye Avukatlar ve stajyer avukatların yoğun ilgi gösterdiği Hizmet içi seminerde Erzincan Baro Başkanı Av. Adem Aktürk’ün konuşmalarının ardından, Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi 7. Hukuk Daire Başkanı Uğur Ocak ve Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi 7. Hukuk Daire üyeleri Ali Ceylan ve Ramazan Eşiyok İşçilik alacakları konulu seminerlerini verdiler.