Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İkizler doktor oldu, belgelerini doktor babalarının elinden aldılar

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden birlikte mezun olan Narin ve Naz, "Birlikte okumak çok keyifliydi. Umarız meslek hayatımız boyunca da hep beraber oluruz" dediler.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi

10. dönem mezunlarını veren Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Tıp Fakültesi 2022-2023 döneminin ikiz mezunları Narin Çeçen ve Naz Çeçen mezuniyet belgelerini kendileri gibi doktor olan babaları İç hastalıkları uzmanı Uzman Dr. Mehmet Baki Çeçen’in elinden aldılar.

Duygularını ifade eden yeni mezun intern Doktor Narin Çeçen, mezun olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, Biz Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Tıp Fakültesinde mezuniyet günümüze kadar bir çok zorluklara göğüs gerdik. Bugün özellikle gurur günümüzün olmasının sebebi babamızın mesleğini tercih etmek ve bizler bunun için çaba sarf ettik. Babamız layık evlat olmayı çok istedik ve bunu başardık. Çok duyguluyuz, çok gururluyuz, umarım bu güzel duygu herkese nasip olur” dedi.

İkiz kardeş Naz, aynı duyguları paylaştığını belirterek inşallah bundan sonrada kardeşim ile ayrılmaz bu güzel mesleği birlikte sürdürürüz diyerek, ailesine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

İkiz kızlarının kendisi gibi baba mesleği doktorluğu tercih etmeleri ve mezun olmalarının mutluluğunu yaşadığını belirten İç hastalıkları uzmanı Uzman Dr. Mehmet Baki Çeçen, ben Mardin ilinden geliyorum. Orada görev yapıyorum. Viranşehir tıp merkezinde iç hastalıkları uzmanı olarak görev yapıyorum. Kızlarımın üstelik ikiz olan kızlarımın aynı okuldan doktor olarak mezun olmalarının heyecanını ve mutluluğunu anlatmak mümkün değil. Çocuklarıma her daim destek olmaya devam edeceğim. Kendilerine bizleri ailelerini onurlandırdıkları için çok teşekkür ediyorum. Mezun olan tüm öğrencileri ayrıca kutluyorum” dedi.