Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hidayet Türkoğlu Basketbol Okulları Doğa Koleji Erzincan Kampüsünde

Doğa Koleji Erzincan Kampüsünde Hidayet Türkoğlu Basketbol Okulları Rüzgârı esti. Doğa Koleji Erzincan Kampüsü bir ilke imza atarak Erzincan’ı kurumsal bir spor okulu ile buluşturdu.

Doğa Koleji Erzincan Kampüsünde

Erzincan Doğa Koleji kampüsü spor salonunda düzenlenen Hido basketbol okulları tanıtım gününe Erzincan Doğa Okulları yönetim kurulu başkan vekili ve kurucu temsilci Murat Yurt, Doğa Okulları İlkokul Müdürü Mehmet Turan, Franchise Müdürü Erem Olcay, Ataşehir Basketbol Akademi Antrenörü Brice Coach ve veliler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Doğa Okulları ilkokul müdürü Mehmet Turan bir ilki daha yaptıklarını belirterek, Doğa Koleji yönetimi olarak sporu, sanatı, müziğin okulu olmak adına çok büyük çabalar sarf ettiklerini ve bunlardan biride spor okulu olarak Hidayet Türkoğlu basketbol okulu ile iş birliğine gitmek olduğunu söyledi.

Türkiye Basketbol federasyonu başkanı Hidayet Türkoğlu’nun selamını ileterek konuşmasını yapan, Franchise Müdürü Erem Olcay, organizasyon olarak işimiz sadece basketbol değil, çocuklarımızın kişisel gelişimleri ile yol alıyoruz. Bundan böyle sizlere kamp ve organizasyonlarla ilgili bilgi aktarımları yapılacak. Erzincan Hido olarak sizleri bu kamp ve organizasyonlarımızda görmek istiyoruz” dedi.

Doğa Koleji Erzincan Kampusu sanatsal ve sportif alandaki çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek Hidayet Türkoğlu Basketbol Okullarıyla yaptığı franchise anlaşmasıyla spora ve sporcuya destek verirken Erzincan’a değer katmaya devam ediyor. 6-16 yaş arası tüm öğrencilere lisanslı sporcu olma fırsatı sağlayan Hidayet Türkoğlu Basketbol Okulları Erzincan’daki öğrencilerin hayallerini gerçekleştirip profesyonel oyuncu olma imkânı sunuyor. 

Doğa Koleji kampüsü spor salonunda gerçekleşen tanıtımda yapılan konuşmaların ardından spor salonunda gerçekleşen ilk antrenmanda Ataşehir Basketbol Akademi Antrenörü Brice Coach öğrenciler ile birlikte yaptığı gösteri sonrasında Hidayet Türkoğlu tarafından imzalanan formalar yapılan yarışma sonrasında başarılı olan öğrencilere verildi. Program toplu ve bireysel hatıra fotoğraflarının çekimi ile sona erdi.

Basketbol, Dünya’da ve Türkiye’de en çok sevilen, izlenilen ve takip edilen sporların başında geliyor. Hidayet Türkoğlu Basketbol Okulları Hidayet Türkoğlu’nun uluslararası Vizyonunu ve deneyimini Türkiye’de başarılı basketbolcular yetiştirerek Türkiye basketbolunu geliştirmek için seferber ediyor. Anaokulu çağından başlayarak 17 yaşına kadar gençleri tecrübeli Antrenörler ve uzman ekibi ile başarılı sporcular olarak yetiştirerek kulüplerin altyapılarına hazırlıyor.

Hidayet Türkoğlu, Türk spor yöneticisi, eski basketbolcu ve hâlen Türkiye Basketbol Federasyonu başkanlığı yapıyor.