Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Barosu Üyelerine Yüzde 20 İndirim

Erzincan Barosu ile Erzincan Özel Uğur Anadolu Lisesi arasında yapılan protokol ile Erzincan Barosu üye avukatlar velisi bulunduğu öğrenciler için 2019-2020 eğitim öğretim döneminde yüzde 20 indirim alacaklar.

Erzincan Barosu ile Erzincan

Erzincan Barosunda gerçekleştirilen protokol imza töreninde konuşan Erzincan Özel Uğur Anadolu Lisesi Kurucu başkanı Eğitimci Avukat Şevki Akdağ, “Erzincan Barosunun önderliğinde bahçe şehir uğur eğitim kurumları olarak Erzincan’da ki eğitime nasıl bir katkı sunarız düşüncesinden hareketle protokol imzaladık. Baro üyelerimize, onların çocuklarına yönelik eğitimlerimiz artarak devam edecek. İlk etapta uğur okullarında yüzde 20 civarında indirim yine uğur okullarında gelen öğrencilerin bahçe şehir üniversitesini tercih ettikleri takdirde yüzde 20 ile 45 arasında indirim alabilecekleri bir protokolün imzalamış bulunduk” dedi.

Erzincan Baro Başkanı Av. Âdem Aktürk ise yapılan protokol ile Baro üyesi avukat aile ve yakınlarına avantaj sağlayacağını belirterek, “Erzincan Özel uğur Anadolu lisesi tarafından işbirliği antlaşması imzalandık. Bu antlaşma çerçevesinde baromuz avukatları, stajyer avukatlarımıza çalışanlarına çocuklarına yönelik yüzde 20 oranında indirimi kapsayan antlaşma sağladık. Özel uğur Anadolu Lisesi ile alakalı biz geçen sereden beri çalışma içerisindeyiz. Birlikte birçok programda yaptık kendileriyle. Özel Uğur Anadolu Lisesi Kurucu başkanımız eğitimci olduğu gibi aynı zamanda Stajyer avukat. Kendileri ile inşallah çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Konuşmaların ardından Erzincan Baro Başkanı Av. Âdem Aktürk ve Erzincan Özel Uğur Anadolu Lisesi Kurucu başkanı Eğitimci Avukat Şevki Akdağ tarafından hazırlanan protokol karşılıklı olarak imzalandı.