Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EBYÜ Siyaset ve Toplum Kulübü Öğrencileri Ankara’daTarihi Yapı ve Kuruluşları Gezdiler

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Siyaset ve Toplum kulübü tarafından düzenlenen Erzincan Gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü gençlik kulübünün desteklediği Ankara gezisini tamamlayan öğrenciler Erzincan’a döndü.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde her fakülteden öğrencilerin katılım sağladığı Siyaset ve Toplum kulübü öğrencileri düzenlenen Ankara gezisi ile tarihi yapı ve kuruluşları gezdiler.

Gezi kapsamında Siyaset ve Toplum kulübü öğrencileri TBMM, Anıtkabir, Birinci Meclis, Cumhuriyet Müzesi ve Ulucanlar Cezaevi ile Ankara ziyareti yaptılar.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ve Gençlik Hizmetleri Spor il Müdürlüğünün destekleri ile düzenlenen Ankara gezisi ile ilgili düşüncelerini ifade eden EBYÜ Siyasi Bilimler ve Kamu yönetimi 2. Sınıf öğrencisi Şeyma Özaslan, Kulüp olarak tarihi ve  siyasi olgularla bilgi ve birikimleri açısından çok anlamlı olduğunu söyleyerek kulüp başkanı ve kulüp danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Yazar’ a teşekkür etti.

Siyaset ve Toplum Kulübü adı ve misyonu gereği kulüp öğrencilerimizin tarihi ve siyasi olgularla kendi bilgi ve birikimlerini tamamlamaları ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amaçlı gezi düzenlendiklerini söyleyen Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Siyaset ve Toplum kulüp başkanı Abdulsamet Batıbey ise, “benzeri gezileri düzenlemeye devam edeceklerini belirterek katılım sağlayan akademisyen ve öğrencilere teşekkür etti.

             

Siyaset ve Toplum kulübü olarak düzenlene Ankara gezisinde ilk olarak TBMM ziyareti ve Anıtkabir’i ziyaret ettiklerini söyleyen Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Siyaset ve Toplum kulübü kulüp danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Yazar, “İlk meclis, Cumhuriyet Müzesi ve Ulucanlar cezaevi ziyaretlerinin ardından Ankara gezisi ile programlarını tamamlayarak Erzincan’a döndüklerini söyledi. Program dahilinde öğrencilerin ve ailelerinin desteklerinkinden dolayı ayrıca teşekkür eden Yazar, Öncelikli olarak Erzincan Binali Yıldırı Üniversitesi Rektörümüze’ rektör yardımcılarımıza ve Gençlik Hizmetleri spor il Müdürlüğü gençli kulübüne de ayrıca teşekkür ederim” dedi.