Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EBYÜ 2023 Bütçesi 775 Milyon 794 Bin Türk Lirası Oldu

AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, meclisteki bütçe çalışmaları hakkında açıklama yaparak Erzincan Binali Yıldırım Üniversite’sinin 2023 yılı bütçesinin 775 Milyon 794 Bin Türk Lirası olarak onaylandığını açıkladılar.

AK Parti Erzincan Milletvekilleri

AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır’ın yoğun gayret ve uğraşları neticesinde Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nin 2022 yılında 321 milyon 296 bin Türk Lirası olan bütçesi 2023 yılı için 775 Milyon 794 Bin Türk Lirasına çıkarıldı.

TÜRKİYE YÜZYILI İÇİN HİZMET ETMEYE DEVAM EDİYORUZ

Erzincan Milletvekili Karaman ve Çakır konuya ilişkin yaptıkları açıklamada; “Malum yoğun bir gündemle Türkiye Büyük Millet Meclisinde çalışmalarımız devam etmektedir. Erzincan için ülkemiz için Türkiye Yüzyılı için hizmet etmeye devam ediyoruz. TBMM Genel Kurulu 2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe görüşmeleri kapsamında, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitemizin 2022 yılı için 321.296.000 Türk Lirası olan bütçesi 2023 yılında artırılarak 775 Milyon 794 Bin Türk Lirası olarak kabul edildi. Erzincan’ımıza, eğitim camiamıza ve üniversitemize hayırlı uğurlu olsun. 

GELECEĞE EMİN ADIMLARLA YÜRÜYÜŞÜMÜZ DEVAM EDECEK

Aşkla,  Azimle, İnançla Aziz Milletimizin de desteğiyle Geleceğe Emin Adımlarla Yürüyüşümüz devam edeceğini ifade eden milletvekilleri Karaman ve Çakır, Kurulduğu günden bu yana AK Parti Hükümetleri olarak Türkiye’yi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaştırmak için tüm gayretimizle çalışıyoruz, Milletimizin ihtiyaçlarını biliyoruz ve bu bilinçle hizmetlerimizi ve yatırımlarımızı planlıyoruz. 2023 Bütçesiyle yeni ekonomi programlarıyla, stratejik reformlarla, Türkiye her şeye rağmen sürdürülebilir ve istihdam odaklı daha da büyüyecek, güçlenecek ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde geleceğe emin adımlarla yürüyüşümüz devam edecektir..

ÜRETİME, İHRACATA DAYALI BÜYÜMEMİZ DEVAM EDECEK

Bu bütçenin ülkemizin gelişmesine büyük katkı sağlayacağını inanıyor, 2023 bütçesinin milletimizin bütçesi olduğunu ve yeni ekonomi programları elde edilen kazanımları koruyup iç ve dış dengeleri koruyarak kapsayıcı, sürdürülebilir reformlarla istihdam odaklı, üretime, ihracata dayalı büyümemiz devam edecek.