Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Değerlerimizle Mutluyuz, Paylaştıkça Umutluyuz

Demirkent TOKİ İlkokulu öğrencileri okul malzemelerini ve oyuncaklarını Güllüce İlkokulu öğrencileriyle paylaştılar. Değerlerimizle Mutluyuz, Paylaştıkça Umutluyuz projesi kapsamında öğrenciler hazırladıkları hediye paketlerini, Güllüce İlkokulundaki arkadaşlarına sundular. 2 Okul öğrencileri daha sonra birlikte çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiler.

Demirkent TOKİ İlkokulu öğrencileri

Proje hakkında bilgi veren Demirkent TOKİ İlkokulu Müdürü Ahmet Sağsöz, okul bünyesinde oluşturulan Sosyal Yardımlaşma Kulübünün çalışmaları kapsamında Güllüce İlkokulunu ziyaret ettiklerini belirtti.

Ziyaret kapsamında öğrencilerin hazırlamış oldukları hediye paketlerini Güllüce İlkokulundaki öğrencilere sunmak üzere geldiklerini belirten Sağsöz sözlerine şöyle devam etti. “Okulumuz 3/A ve 3/C sınıfı öğrencilerinden oluşan sosyal Yardımlaşma Kulübü öğrencilerimiz, hazırlamış oldukları kırtasiye malzemelerini ve oyuncaklarını Güllüce İlkokulundaki öğrenci arkadaşlarıyla paylaşmak üzere buradayız. Güllüce İlkokulunda birlikte çeşitli etkinlikler yaptık. Öğrencilerimiz çok güzel vakit geçirdiler. Bizleri ağırlayan Güllüce İlkokulu Müdürü ve Öğretmenlerine çok teşekkür ederiz” dedi.

Değerlerimizle Mutluyuz, Paylaştıkça Umutluyuz projesi kapsamında, iki okul öğrencileri palyaçolarla birlikte çeşitli etkinliklere ve oyunlara katılarak güzel dostluklar kurdular.