Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bir Günlüğüne Ben Olur musun?

Uğur okulları Erzincan Özel Uğur Anadolu Lisesi Psikolojik danışmanlık ve rehberlik ortaokul birimi tarafından Anne ve babaların katılımı ile Bir günlüğüne ben olur musun projesi ile bir ilke imza attı.

Uğur okulları Erzincan Özel

Erzincan Özel Uğur Anadolu Lisesinden bir ilk daha.12. Sınıf öğrencilerinin sınav kaygılarını sınava hazırlık sürecinde yaşadıkları duygu ve durum ve değişimlerini velilerinin çocuklarının ortamına bizzat katılarak ve deneyimleyerek anlamalarını sağlamak.

Proje ile ilgili olarak bilgi veren Erzincan Özel Uğur Anadolu Lisesi kurucu başkanı Eğitimci ve Av. Şevki Akdağ, Hafta sonu Cumartesi günü 12. Sınıf öğrencilerimizin tüm velilerini ilk olarak 4 farklı derste 40 dakikalık derslere alacağız. Bir günlüğüne çocuklarınızın yerine geçeceksiniz. Okula girdikten sonra öğrencilere uygulanan tüm kurallar velilerimiz içinde geçerli olacak. Ders sonrası gerçekleştirilecek olan sınavdan sonra tüm duygu ve düşüncelerinizin alındığı video paylaşımımız olacak” dedi.

Akdağ, “ Hafta sonu gerçekleştireceğimiz Anne ve babaların katılımı ile Bir günlüğüne ben olur musun projesine destek olmanız ve katılım sağlamanızdan dolayı şimdiden teşekkür ederim. İnşallah bizler ve siz velilerin yardımları, çocuklarımızın da gayretleri ile başarılı bir sınav dönemimiz olacak diyerek bir günlüğüne de olsa gençliğinize dönerek çocuğunuz ile birlikte keşkelerin olmadığı geleceğe adım atmak için tüm velilerimiz bekliyoruz” dedi.