Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

351 Bin 706 Adet Dağıtıldı

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yeni eğitim-öğretim döneminde öğrencilere ücretsiz olarak dağıtımı yapılan yaklaşık 351 Bin 706 ders kitabının dağıtımını tamamladı. Dağıtımında plastik poşetler kullanılmadı.

Erzincan İl Milli Eğitim

Okulların eğitim-öğretime başladığı gün kitapların öğrenci ve öğretmenlerin hizmetine sunulabilmesi için hafta sonu Cumartesi ve Pazar Günleri de dağıtım işlemi sürdürüldü.

Erzincan Merkez’de 279 Bin 590 adet ders kitabı dağıtımı yapılırken Erzincan Refahiye ilçesinde 32 Bin 599, Erzincan Tercan ilçesinde ise 39 Bin 517 adet gerçekleştirildi.

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mutlu Mayda, Murat Demir, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Abdullah Şahin, Celal Aydın, Cevat Bingöl, Mehmet Elma, Yalçın Türkyılmaz, Yıldız Ertunç ve Yücel Kaplanoğlu Erzincan merkez ve köylerde eğitim verecek olan 87 ilkokul, ortaokul ve  liseleri ziyaret ederek okulların kitap ve fiziki eksikliklerini kontrol ettiler.

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün yaklaşık 41 Bin Öğrenci ve 3 Bin 500 öğretmenin de görev yapacağı 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı öncesinde 351 Bin 706 adet ders kitabının dağıtımı tamamladıklarını ve  okullarda ders kitabı eksikliğinin bulunmadığını belirterek, “Müdür yardımcılarımız ve Şube müdürlerimiz ile birlikte 87 okulumuzu dolaştık. Okullarımızın eğitim öğretime eksiksiz olarak hazırlanmış olduklarını gördük inşallah öğrencilerimiz en iyi şekilde eğitimlerini alacaklar. Velilerimizin tamamı da müsterih olsunlar, okullarımız çocukları için eğitime hazır. Hafta içi gerçekleştirdiğimiz güvenlik toplantısında alına kararlar doğrultusunda hiçbir sorun yaşamadan eğitim öğretim yılını hayırlısı ile tamamlayacağız” dedi.