Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

1985 mezunları öğretmenleri ile hasret giderdi

Erzincan Kazım Karabekir Lisesi 1982-1985 mezunları düzenlenen program ile öğretmenleri ile bir araya geldiler. 37 yıldırı sürdürdükleri gelenekle öğrenciler öğretmenleri ile hasret gideriyorlar.

Erzincan Kazım Karabekir Lisesi

1985 yılı mezunlarından Şahap Yurtalan tarafından oluşturulan sosyal medya hesabı üzerinden bir araya gelen mezunlar, her yıl farklı mekanda farklı etkinliklerle öğretmenlerini misafir ediyorlar.

Erzincan Alaçatı Kahve Evinde bir araya gelen 1985 mezunları adına sosyal medya hesabını kuran Şahap Yurtalan yaptığı konuşmasında, “Kazım Karabekir lisesi 1982-1985 mezunları ile o dönem görev yapmakta olan öğretmenlerinin de katılımıyla birlikte 2022 yılı içerisinde ilimizin güzide yerlerin de bir araya gelerek eski günlerin anılarını tazeleyerek  sazlı-sözlü müzik eşlinde çok güzel eğlenceli etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

2023 yılı için etkinliklerini devam ettirmek adına düzenlenen programda öğretmenleri ve 1985 mezunu arkadaşlar ile bir akşam yemeğinde bir araya geldiklerini belirten Yurtalan, her yıl düzenlenen bu etkinliklerin sürdürülebilmesi için 2023 yılında da bizlerde emeği bulunan öğretmenlerimiz ve arkadaşlarımız ile  bir araya gelerek hayatımıza bu tür etkinliklerle küçük hatıralar bırakmak anlamında yeni plan ve programlar için fikir alış verişi yaptıklarını belirtti.

Yurtalan“  2023 yılında yapacakları etkinliklerde güzel ülkemizin diğer illerinde yaşayan öğretmen ve arkadaşlarının da katılımını sağlayacak geniş kapsamlı buluşmaların gerçekleştirilmesi için çalışmalar başlattıklarını da sözlerine ekledi.

Bazı arkadaşlıkların alışkanlık yaptığını belirten Kazım Karabekir Lisesi mezunları, biliyoruz ki en iyi öğretmen ömür boyu öğrenci kalandır. Siz değerli öğretmenlerimiz bunun en önemli kanıtısınız. Öğretmenlerimizin bir canı değil öğrencileri kadar canları vardır. İyisi varsınız buradasınız diyerek teşekkür ettiler.

Farklı illerden gelen emekli öğretmenle öğrencilerinin her yıl düzenli olarak gerçekleştirdikleri bu tür programlarla bir arada olmaktan duydukları memnuiyetlerini ifade ederek öğrencilerine teşekkür ederek çalışma hayatlarında başarı temennisinde bulundular.

1985 mezunları ve öğretmenler akşam yemeğinin ardından öğretmen ve öğrencilerin birlikte oluşturdukları ekiple müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.