Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincanlı Gençler İsveç Bayrağı Yaktı

İsveç'te terör örgütü PKK/YPK destekçilerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve ardından aşırı sağcı Stram Kurs partisinin kurucusu Rasmus Paludan'ın, Türkiye’nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kuran-ı Kerim yakmasına yönelik Erzincanlı gençler İsveç bayrağını yakarak tepki gösterdiler.

İsveç'te terör örgütü PKK/YPK

Gençler adına açıklama yapan Salim Uçar, İsveç’te terör örgütü PKK/YPK destekçilerinin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve bayrağımıza yönelik provokasyonu ve ardından kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’in yakılması olayını Erzincanlı gençler olarak lanetliyoruz.
Hz. Peygamberin(S.A.V) ümmeti, Hz. Osman’ın soyu, Hz Fatih’in nesli, Hz. Abdulhamit’in torunları günü ve saati geldiği zaman , bu Ebu Cehil’in torunlarına yapılan saldırıların hesabı sorulacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.
Bizim İsveç halkı ile bir sorunumuz yok. Bütün bu olaylardan İsveç hükümeti sorumludur. Bu nedenle Erzincanlı gençler olarak burada topnarak İsveç hükümetini protosto ediyor ve bayraklarını yakıyoruz” dedi.
Yapılan açıklamanın ardından meydanda toplanan gençler Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek sloganları atarak İsveç bayrağını yaktılar. Vatandaşlar gençlere destek olurken toplanan gurup daha sonra olaysız bir şekilde ayrıldı.