Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaza Sonucu Hayatını Kaybeden Baba ve Oğlu Erzincan’da Toprağa Verildi

Tunceli'nin Mazgirt ilçesinde bir yolcu midibüsü ile cipin çarpışması sonucu hayatını kaybeden 3 kişiden baba ve oğlunun cenazesi Erzincan'da toprağa verildi. Anne Aslı Dirlik Kaya ise Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde toprağa verildi.

Tunceli'nin Mazgirt ilçesinde bir

Tunceli-Elazığ karayolunun 45’inci kilometresinde Göktepe köyü mevkiinde meydana geldi. Tunceli istikametine seyir halinde olan ve Elazığ Havalimanından yolcu götürdüğü öğrenilen Kemal Yıldız idaresindeki 62 AAD 158 plakalı midibüs ile karşı istikametten gelen Sercan Kaya idaresindeki 25 AAG 937 cip kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada cipte bulunan anne Aslı Dirlik Kaya olay yerinde hayatını kaybetti, eşi Sercan ile 2 yaşlarındaki oğlu Kıvanç Kaya ise hastanede hayatını kaybetmişti.



Tunceli Elazığ kara yolu Göktepe mevkiinde karşı yönden gelen midibüs ile cipin çarpışması sonucu aynı aileden yaşamını yitiren Sercan ile 2 yaşındaki oğlu Kıvanç Kaya’nın cenazeleri Erzincan merkez Cem Evi’ne getirildi. Merkez Cem Evi’nde kılınan namazın ardından cenazeler Terzi baba Mezarlığında toprağa verildi.

Yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedbirlerinin alındığı cenaze törenine Erzincan Valisi Mehmet Makas, 3. Ordu Kurmay Başkanı Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ali Ekiyor, Belediye Başkanı Bekir Aksun ile bazı siyasi parti temsilcileri, Kaya ailesinin yakınları mesai arkadaşları ve vatandaşlar katıldı. Vali Makas ve Beraberinde ki protokol cenaze yakınlarına başsağlığı temennisinde bulundular.

Kazada olay yerinde hayatını kaybeden Sercan Kaya’nın eşi Erzincan Halit paşa anaokulu öğretmeni Aslı Dirlik Kaya’nın Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde toprağa verildiği öğrenildi.