Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Minik öğrenciler atıkları sanata çevirdiler

Aile katılımı etkinlikleri kapsamında Meysun Ana Anaokulu miniklerin atık materyallerden yaptıkları müzik aletleri ve robotları “5 Haziran Dünya Çevre günü” etkinlikleri kapsamında Ekşisu mesire alanında yapılan organizasyonda sergilediler.

Aile katılımı etkinlikleri kapsamında

5 Haziran Dünya Çevre Günü farklı etkinliklerle kutlanıyor. Kutlamalar kapsamında Erzincan’da Ekşisu mesire alanında minikler atık materyallerden yapmış oldukları eserleri sergilediler.

Yapılan etkinlik ve çalışmalar ile ilgili bilgi veren Meysun Ana Anaokulu öğretmeni Esra Boz, Meysun Ana Anaokulu sabah grubu öğretmenlerinin aile katılımı etkinlikleri doğrultusunda öğrencileri ile atık materyallerden yapmış oldukları müzik aletleri ve robotları 5 Haziran Dünya Çevre günü’ etkinlikleri kapsamında Ekşisu mesire alanında yapılan organizasyonda sergilediklerini belirtti.

Öğretmen Esra Boz etkinliğin amacının çocukların aileleri hem verimli zaman geçirmek hem de atık materyallerin değerlendirilmiş olması olduğunu sözlerine ekledi.

Mesire alanında bulunan vatandaşlar ve katılımcılar miniklerin hazırlamış oldukları materyalleri çok beğendiklerini söylediler.