Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yayın Hayatına Başladı

Kuruluş çalışmaları tamamlanan Erzincan Web TV yayın hayatına başladı. Yaklaşık bir aylık test yayınlarını tamamlayan Erzincan Web TV EYM Medya Yeni Yapımlar, yeni program ve özgün içerikleriyle yayında.

Kuruluş çalışmaları tamamlanan Erzincan

Kuruluş çalışmaları tamamlanan Erzincan Web TV yayın hayatına başladı. Yaklaşık bir aylık test yayınlarını tamamlayan Erzincan Web TV EYM Medya Yeni Yapımlar, yeni program ve özgün içerikleriyle yayında.

Sümerbank Caddesi Özer plazada açılışı gerçekleştirilen Erzincan Web TV yayın açılışına Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ayhan Doğan, CHP Erzincan Belediye Başkan adayı İsmail Taş, Erzincan Gazeteciler cemiyet başkanı Barış Yalçınkaya, Erzincan’da hizmet veren basın kuruluşları temsilcileri, gazeteciler ve davetliler katıldı.

Açılışta konuşan CHP Erzincan Belediye Başkan adayı İsmail Taş; Erzincan’a böyle güzel bir hizmeti getiren Faruk kardeşime teşekkür ederim. Erzincan Basını bizlerin sesi kulağı hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Erzincan Gazeteciler Cemiyet Başkanı Barış Yalçınkaya ise; “ uzun yıllar birlikte çalıştığımız arkadaşımızın Erzincan için hayata geçirdiği bu güzel hizmetten dolayı teşekkür ederim, başarılı olmasını temenni ederim, hayırlı olsun dedi.

Medyaya uzak biri olmadığını yaklaşık 15 yıldır bu camianın içinden biriyim diyen Erzincan Web TV işletme sahibi Faruk Canbaba, Erzincan için yeni bir çalışma başarılı olacağıma inanıyorum sizlerin de destekleri ile inşallah Erzincan İlimiz için bir işletme kazandırmış olacağız. Bugün beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim.

Sosyal mecralarda en önemli unsur birinin ne yaptığının takip edilmesi ve izlenmesidir. Bu yüz den web. TV’de de ziyaretçiler, oluşturulan kanalı takip edebiliyor; izledikleri videoyu beğenip yorum yapabiliyorlar. Bu, özellikle takip edilen kanalın izlenebilirliğinin yanı sıra etkileşimi oldukça hızlı bir şekilde artırıyor.

Haber: Hasan Çakmak