Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Aydoğdu, Üniversite Öğrencilerine konutta iftar verdi

Erzincan Valiliği himayelerinde Ramazan ayı boyunca iftar yemeklerinde Erzincan’da öğrenim gören üniversite öğrencilerinin Erzincanlı ailelerin evlerinde misafir edilerek geliştirilen “Gurbetteki Ailem Projesi” gençleri sıcak aile ortamıyla buluşturuyor.

Erzincan Valiliği himayelerinde Ramazan

Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu “Gurbetteki Ailem projesi kapsamında 10 üniversite öğrencisin konutunda misafir ederek birlikte iftar yaptı.

İftarın ardından öğrencilerle, üniversite hayatı ve kariyer planlamasına yönelik hasbıhalde bulunan Vali Aydoğdu; “Sizler ülkemizin geleceğisiniz. Yarınların Türkiye’sini sizler inşa edeceksiniz. Sizlere güveniyor, hayatınızda üstün başarılar dedi. Vali Aydoğdu ayrıca projeye destek olan ailelere de teşekkür etti.

“Gurbetteki Ailem Projesi” kapsamında gerçekleşen bu iftar buluşmaları, farklı kültürlerden insanları da bir araya getirerek toplumsal dayanışmayı ve kültürel alışverişi teşvik etmeyi de hedefliyor. Erzincan’da yaşayan üniversite öğrencilerinin Ramazan ayı boyunca aile ortamını yaşamaları, manevi değer ve geleneklere uygun bir şekilde Erzincan’daki aileler tarafından misafir edilmeleri sağlanıyor. Bu sayede, öğrenciler Erzincan’ın yerel kültürünü ve geleneklerini daha yakından tanıma fırsatı buluyor.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde okuyan öğrenciler Vali Hamza Aydoğdu’un daveti üzerine iftarda konutta bir araya geldiklerini belirterek; Sayın valimiz ile iftarda bulunmak bizleri onurlandırdı. Valimize daveti ve Projesi dolayısıyla teşekkür ediyoruz” dediler.

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu Konutta öğrencilere verdiği iftara Vali Yardımcısı Mehmet Emre Canpolat, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal’da hazır bulundu.