Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Aydoğdu; Türkiye A milli Kadın Futbol Milli Takım kampını ziyaret etti

2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup’ta mücadele eden Kadın A Millî Takımın 31 Mayıs’ta Erzincan’da, 4 Haziran’da Bakü’de oynayacağı Azerbaycan maçlarının çalışmalarını Erzincan’da sürdürüyor.

2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri

Erzincan’ı kadınlar futbol 2. Liginde temsil eden Gençlergücü kadın futbol takımı teknik heyeti ve oyuncuları tarafından13 Şubat Şehir Stadyumunda çiçekler ile karşılanan A Milli Futbol Kadın Milli Takımı 31 Mayıs’ta oynayacakları Azerbaycan Milli maçı hazırlıklarını tam kadro sürdürüyor.

Antrenman öncesi Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt ile birlikte A Milli Kadın Futbol takımını ziyaret ederek başarı dileklerini iletti.

ERZİNCAN ŞEHRİNİN İLGİSİ OYUNCULARIMIZI ÇOK MOTİVE EDİYOR

Antrenman öncesinde son durumu değerlendiren A Milli Kadın Futbol takımı teknik direktörü Necla Güngör Kırağası; “Dün itibarıyla FİFA takvimimiz artık resmi olarak başladı. Bugünde tam kadro halinde artık sahaya çıkabiliyoruz. 2 tane oyuncumuz vardı yurtdışında oynayan onları da tamamladık. Onlar da bize dahil oldular. Artık kampımızın 2. Etabı dediğimiz maça özgü çalışacağımız tamamen taktiksel açıdan organize olacağımız antrenmanları yapmaya başlayacağız bugünden itibaren. Bugün de yeniden oyun kurma ve geçişler üstüne bir taktik çalışmamız var. Onun dışında da oyuncularımız performansına göre geçiş oyunlarındaki varyasyonları işleyeceğiz. Çok keyifli başladık kampımıza. Erzincan halkının Erzincan şehrinin ilgisini gördükçe oyuncularımız çok daha fazla motive oluyor. Biz onun için daha fazlasını yapmak için gayret gösteriyoruz. İnşallah 31 Mayıs’ta da burada bu güzel stadyumda, dolu stadyumda seyircilerimize karşı güzel bir oyun oynayacağız. O oyunun karşısında da 3 puanı alan biz olmak istiyoruz” dedi.

ERZİNCAN HALKIMIZI STADYUMA BEKLİYORUZ

A Milli Kadın Futbol takım kalecisi Göknur Güleryüz ise konuşmasında şunları kaydetti; “Çok iyi hazırlandık. Hem kaleciler açısından hem de takım arasında çok güzel hazırlandık gerçekten. 8 resmi maçımızda sadece 4 gol yedik. Bu bizim için çok büyük bir başarı. Zaten beraber çalışmak birbirimize çok büyük bir heyecan veriyor. Çok özel bizim için. 10 gündür buradayız. 31 Mayıs maçımız var. Akşam 8’de tüm kadınlarımızı, tüm Erzincan halkımızı buraya bekliyoruz”  ifadelerini kullandı.

MAÇI KAZANARAK 3 PUAN ALMAK İSTİYORUZ

A Milli Kadın Futbol Takımı golcüsü Yağmur Uraz ise konuşmasında; 10 gündür Erzincan’da A Milli takımı olarak kamptayız, çok güzel bir stat. Biz çok heyecanlıyız. Erzincan halkımızı maç günü akşam bu muhteşem stadyuma bekliyoruz. Maçı kazanarak 3 puan almak istiyoruz” dedi.

STADYUMU TAMAMEN DOLDURUP MİLLİ TAKIMIMIZI DESTEKLEYECEĞİZ

Milli Takımın antrenmanını ziyaret eden Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu’da başarı dileklerinde bulunarak; A Milli takımımız 2024 Avrupa elemeleri için Erzincan’da kamp yapıyor. Cuma akşamı da Erzincan stadyumunda Azerbaycan Milli takımı ile maç olacak. Biz milli takımımızı oyuncularımızı en iyi şekilde ağırlamak istiyoruz. Cuma akşamı da stadyumu tamamen doldurup milli takımımızı destekleyeceğiz ve İnşallah bura 3 puan alırsan Avrupa’da da nefes almış olacağız” dedi.

A Milli Kadın Futbol Takımının Azerbaycan milli takımı ile mücadelesi Cuma günü Erzincan 13 Şubat Şehir Stadyumunda akşam 20,00’ da oynanacak.