Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ES-ES Fırsat Tepti

TFF 2. Lig beyaz gurup 25. Hafta PLAY-OFF mücadelesi veren iki takım arasında oynanan karşılaşmada kazanan taraf Düzce spor odu. 24Erzincanspor son haftalardaki istikrarsız futbolunu bu haftada devam ettirirken rakiplerinin puan kaybettiği haftada fırsat tepti.

TFF 2. Lig beyaz

Erzincan 13 Şubat Şehir Stadyumunda oynanan ve Erdem Mertoğlu, Güner Mumcu Taştan ve Kadir Akıllı hakem üçlüsünün yönettiği mücadeleden 1-0 mağlup ayrılan ev sahibi takım 24Erzincanspor bir basamak gerileyerek 6. Sıraya indi.

Son haftalarda aldığı kötü sonuçlara bir yenisini daha ekleyen 24Erzincanspor aldığı mağlubiyet sonrasında taraftarlar yönetimi istifaya davet ettiler.

Ev sahibi takımın vuruşu ile başlayan mücadelenin 3. Dakikasında gelişen kontra atakta defasın hatasını iyi değerlendiren Düzce spordan Altar Han Hidayetoğlu 24Erzincan spor kalecisi Hayrullah’ın üzerinden yaptığı aşırtma vuruş ile takımını 1-0 öne taşıdı.  Gol sonrası beraberlik için baskı kuran ev sahibi takım 24Erzincanspor bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince ilk devre konuk Düzce sporun 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıya da baskılı başlayan ve beraberlik kovalayan ev sahibi takım 24Erzincanspor yakaladığı pozisyonlarda Düzce spor kalecisi Ersin’i geçemeyince mücadele konuk takım Düzce sporun 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. 24Erzincanspor 25. Hafta sonunda 40 puan ile 6. Sırada yer aldı.

Mücadelenin sonunda taraftarlar yönetim ve teknik direktör Hikmet Sevim’e tepki göstererek istifaya davet ettiler.

24Erzincanspor 26. Hafta mücadelesinde hafta sonu Pazar günü PLAY OFF mücadelesi veren Arnavutköy Belediye spora konuk olacak.