Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Saha Çözüm

Cumhuriyet Halk Partisi CHP Erzincan İl Başkanı Ayhan Doğan, Erzincan’da köy köy, hane hane gezerek vatandaşların sorunlarını dinleyen ve bu sorunlara çözümler üretmek için çalışan, ‘’Saha Çözüm Hareketi” 2023 seçim sürecinde sahada aktif olacaklarını belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi CHP

Konuyla ilgili basın açıklamasında bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan İl Başkanı Ayhan Doğan şu ifadelere yer verdi; ‘’Erzincan Saha Çözüm Hareketini bugün başlatma kararı aldık. İlkini bildiğiniz gibi 2021’inin 27 Temmuzunda başlattık 31 Aralık’a kadar Erzincan’da kapısını çalmadığımız elini sıkmadığımız insan kalmadı. Çok verimli bir çalışma oldu yaklaşık 60 binin üzerindeki haneyi tek tek gezdik. Ciddi bir anket katılımı oldu, diğer illere oranla çok daha fazla ankete katılım oldu yüzde 10.27 katılım vardı. 66 soru vardı. Ben buradan geçen sefer sana sözüm hareketinde olan arkadaşların hepsine teşekkür ediyorum

TÜM İNSANLARIMIZIN DERTLERİNİ SORULARINI DİNLEYECEĞİZ

30’a yakın bir grubumuz vardı geçen dönem çok daha uzun bir süre bir çalışma yaptık 5 ay zarfı içerisinde Erzincan’ı bitirdik. Çok verimli geçti şimdi önümüzde bir genel seçimler var bu seçimler öncesi Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız ve İl Örgütü olarak tekrar böyle bir karar aldık. Şimdi bugün startını veriyoruz, 20 kişilik bir ekibi kurduk ekibimizin hepsi üniversite mezunu. Bu arkadaşlarla bütün esnaflarımızı, Erzincan’daki iş yerlerini, hanelerimizi, ilçelerimizi, beldelerimizi ve köylerimizi tek tek gezeceğiz. Halkın sorularını dinleyeceğiz, ihtiyaçlarını soracağız, yapmamız gerekenleri not edeceğiz. Birebir tüm insanlarımızın dertlerini sorularını dinleyeceğiz.

Bizim yaptığımız Erzincan’daki saha çözüm hareketinden sonra Türkiye genelinde 81 ilde yalnızca Erzincan’da biz başlatmıştık. Bize destek veren başta Beşiktaş belediye başkanımız Rıza Akpolat, Kartal belediye başkanımız Gökhan yüksek olmak üzere diğer belediyelerden de destek aldık. Bu çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek.

ÇALIŞMALARIMIZI DAHA HIZLI BİR ŞEKİLDE DEVAM ETTİRECEĞİZ

Bunun yanında bir de geçenlerde biliyorsunuz kadın kolları genel başkanımız geldi, ciddi bir üye katılımı oldu. Üye katılımlarda şu anda çalışmalarımız devam ediyor bir yıl içerisinde yaklaşık bin e yakın yeni üye katılımı oldu. Son dönemlerde bu son günlerde diğer partilerden de katılım oluyor, başta Adalet ve Kalkınma Partisinden olmak üzere üst düzey kişiler ve bu çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam edecek. Erzincan örgütleri olarak seçime her zamankinden daha fazla hazırız. Gençlik Kollarımızla, Kadın Kollarımızla, İlçe Örgütlerimizle bu çalışmalarımızı daha hızlı bir şekilde devam ettireceğiz.

HALKIMIZIN SORUNLARINI DİNLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Erzincan’da Cumhuriyet Halk partisi 1. parti yapmak için var gözünüzde çalışacağız. Son yaptığımız anketlerde de Erzincan’da şu anda zirvedeyiz. Bu çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. Saha çözüm hareketimize çalışacak arkadaşlara bugünden sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Bu çalışmalarda hep birlikte yapacağız, biz de bu çalışmalara örgütlerimizle devamlı katkı sunacağız birlikte çalışacağız, halkımızın sorunlarını dinlemeye devam edeceğiz.’’