Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Deva Partisinden Erzincan Ziyareti

Bir dizi ziyaretler de bulunmak üzere Erzincan’a gelen Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum İlişkiler başkanı Hasan Karal basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Bir dizi ziyaretler de

DEVA Partisi il binasında İl, İlçe teşkilatları ve üyelerin karşıladığı DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum İlişkiler başkanı Hasan Karal, basın mensuplarına altılı masa ve seçim ittifakı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Can Erzincan’a geç saatlerde geldiğini ifade ederek konuşmasını yapan Karal, “bugün burada hem teşkilatımızı ziyaret etmek, hem de teşkilatımızın yaptığı programlar çerçevesinde bazı temaslarda bulunmak, vatandaşlarımız ile hasbihal etmek, vatandaşlarımızın düşüncelerini dinlemek, yaklaşan seçimler öncesinde Erzincan’da ki dostlarımız ile diyalog ortamı geliştirmek adına buradayız. Akşam saatlerine kadar bazı etkinliklere katılacağız.  

Türkiye’de araziye, sahaya indiklerini belirterek konuşmasını sürdüren Karal, Halkımıza bire bir temas etmek ve dokunmanın siyasetin gerçek anlamı olduğu bilincindeyiz. Ankara’da her şeyin en iyisini biz bilirizin mantığında asla olmadık.  Devamlı olarak Anadolu’ya çıkarak vatandaşlarımızın yanına giderek dertlerini sorunlarını kendilerinden dinlemeyi şiar edinmiş bir siyasi partiyiz. İnşallah yaklaşan seçimler öncesinde hem Erzincan’ımızın siyasi havasını koklamak, hem de burada ki vatandaşlarımızın, kardeşlerimizin düşüncelerini yerinde öğrenmek amacıyla buradayız. İnşallah ziyaretimizin Erzincan ve DEVA partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum İlişkiler başkanı Hasan Karal yaptığı kısa açıklamanın ardından basın mensuplarının altılı masa, seçim ittifakları ve seçim beyannameleri üzerine soruları cevapladı. Karal akşam saatlerinde Erzurum’a hareket edecek.