Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akpınar, MHP’den aday adaylığını açıkladı

Uzun yıllar Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan teşkilatlarında görev yapan Erzincanlı iş insanı Lütfü Akpınar 28. Dönem milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

Uzun yıllar Milliyetçi Hareket

Akpınar, Milliyetçi Hareket Partisinden milletvekili olarak ülkemize, partimize ve şehrimize hizmet etmek için aday oluyorum” dedi.

Aday adaylığıyla ilgili açıklama yapan Lütfü Akpınar, “14 Mayıs 2023 Milletvekili seçimleri öncesi Milliyetçi Hareket Partisinden adaylık başvurumuzu resmi olarak yapmış bulunmaktayım. Geçtiğimiz bu zor süreçte ülkemiz ve Erzincan’ımızın sorunlarını çözmek için bu yola çıktım. Hayırlara vesile olmasını diler, Erzincan halkımızın desteklerini beklerim” dedi.

Bir siyasi partinin dışında kutlu emanetin temsilcisiyim diyen Akpınar, “Bizler sadece siyaset yapmıyoruz. Bizler siyaset yaparken devletin derdiyle dertlenen, vatanın bölünmez bütünlüğünü korumaya çalışan vatan evlatları olarak siyaset yapıyoruz. Derdimiz milletimiz, derdimiz devletimiz, derdimiz vatanın bölünmez bütünlüğüdür. Erzincan Türkiye’dir. Bu sebeple önümüzdeki 100 yılı etkileyecek büyük bir seçimin önündeyiz. 14 Mayıs 2023 tarihinde bu kutlu emanetimizi yüce Meclis’imize taşıyacak, Erzincan’ın, bir evladı olarak milletvekilliği adaylığı için başvurumu yaptım. Allah Hayırlı eylesin” şeklinde konuştu.