Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletvekili Sarıgül; Başkan Adayı Özge Vataner özege’ye destek çağrısında bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül parti il binasında yaptığı basın açıklamasında Belediye Başkan adayı Özge Vataner Özege’ye destek çağrısında bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan

Erzincan’da siyasi nezaket içerisinde bir kampanya geçirdiklerini ifade eden Milletvekili Mustafa Sarıgül; “Yarın sandık başına gideceğiz, seçtiklerimiz bizim adımıza yaşadığımız yeri yönetecekler. Yarınki seçimler, aynı zamanda iktidarı uyarma fırsatı verecek. Yurttaşlarımızın bu fırsatı kullanması lazım,” diyerek seçmenden sandığa gitmesini istedi.

Kampanya boyunca destek olan ve ortamı sağlayan kamu yöneticilerine, emniyet güçlerine ve parti teşkilatlarına teşekkür eden Milletvekili Sarıgül, seçimlere giren bütün adaylara başarılar diledi.

Sarıgül sözlerini şöyle sürdürdü; “Bütün belediyecilik tecrübemle, bütün siyasi tecrübemle, bütün bilgimle CHP Erzincan Belediye başkan adayı Özge Vataner Özege’nin yanındayım. Can Erzincanlılardan Özge Başkana destek istiyorum.

ÖZGE BAŞKAN BECERİKLİ, YÜREKLİ VE KARARLIDIR

Özge Başkanın, bıkmadan, usanmadan çalışacağına, hemşerilerimin güvenini asla boşa çıkarmayacağına yürekten inanıyorum. Özge Başkan becerikli, yürekli ve kararlıdır yani tam bir Erzincanlıdır. Şefkatli bir annedir.”

Ardından bir konuşma yapan CHP Erzincan Belediye Başkan Adayı Özge Vataner Özege öncelikle seçim çalışmaları sürecinde aktif olarak Erzincan’da doğru, tarafsız ve ilkeli haber yapan basın emekçilerine teşekkür etti. Özege; “İnşallah Erzincan için en iyisi, en hayırlısı ne ise o olur. Biz bu kampanyayı alnımızın akıyla bugüne kadar getirdik. Hep birlikte getirdik. Hepiniz sağ olun. Var olun.”

Gerçekleştirilen basın açıklamasında Belediye başkan adayı Özge Vataner Özege, CHP Erzincan İl Başkanı Fevziye Köylü, Merkez İlçe Başkanı Ali Aras, partililerde hazır bulundu.