Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kupa beyi 24Erzincanspora taraftardan coşkulu karşılama

Hafta içi oynadığı Ziraat Türkiye kupasında Süper lig ekiplerinden Adana Demir sporu eleyerek adını 16 takım arasına yazdıran 24Erzincansporu taraftar gurupları tesislerde büyük bir coşkuyla karşıladı.

Hafta içi oynadığı Ziraat

Önceki yıllarda kupada aldığı başarılı sonuçlarla Kupa beyi unvanını alan 24Erzincanspora coşkulu karşılama. Oyuncu ve teknik heyeti tesislerde karşılayan taraftarlar sporcuları tek tek tebrik ederek şampiyon ve bu kupa Erzincan’a gelecek tezahürat da bulundular.

Mutlu olduklarını ifade eden 24Erzincanspor kulüp başkanı Ömer Akyürek basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu. Başkan Akyürek yaptığı değerlendirmesinde; Hafta içi oynadığımız Ziraat Türkiye Kupasında süper lig takımı Adana Demir sporu eleyerek Erzincan’ımızda çok harika bir gündem yarattık.  Bir süper lig takımını yenmek büyük bir keyif verdi. Ayrıca şehrimize de bu keyfi yaşattığımız için çok mutluyuz. Maç sonrasında çok iyi olumlu tepkiler aldık. Kulübümüzü tebrik ettiler. Bizlerde yönetici olarak turu tüm şehrimize, tüm şehitlerimize  armağan ediyoruz. Erzincan çok daha güzel şeyleri hak ediyor. İnşallah takımımız hak edileni verecek.

Kupa maçının önemli olduğunu söyleyen 24Erzincanspor kulüp başkanı Ömer Akyürek, maç öncesinde oyuncularımız tura çok inanmışlardı. Malumunuz inanmak zaten kazanmanın yarısıdır. Bizim oyuncularda maça zaten inanarak çıkmışlardı. Yönetim olarak, teknik heyet olarak, oyuncular olarak kazanacağımıza hep birlikte inanmıştık. Bu hafta sonu da çok önemli bir lig maçımız var. Gurup lideri Kastamonu sporu evimizde ağırlayacağız. Kupa maçından dolayı çok yorgunuz. 2 hafta üst üste maç yapmak zordu ama biz zoru başaracağız ve biz zoru seven bir takımız. İnşallah hafta sonu Kastamonu sporu mağlup ederek sahamızda 3 puanı hanemize yazacağız. Bu haftadan sonrada özellikle 5 hafta çok zorlu maçlarımız olacak. İnşallah sakatlık olmadan bu zorlu haftaları en kazançlı şekilde tamamlarız.

Yapılan transferlere değinen başkan Akyürek; Süper lig ekiplerinden İstanbul spordan İbrahim Yılmaz’ı aldık. Uşak spordan Şamil ve Bodrum spordan bir oyuncu aldık. Maddi imkanlarımızın ölçüsünde transferlerimizi yapmaya çalışıyoruz.

Pazartesi günü çekilecek olan kurada rakip olarak 4 büyük takımdan birini istiyoruz. İnşallah bu takımlardan birini Erzincan’a getireceğiz. Adana Demir spor maçında da kamu oyu takımımıza çok şans tanımıyordu ama biz çıktık mücadelemizi yaptık ve tur atlayarak 16 takım arasına girdik. Takım olarak önümüze bakacağız. Ligde de inşallah ilk 2’ de olmayı hedefliyoruz. İnşallah şehrimizde bizlere maddi anlamda destek olursa transferde eksikliklerimizi tamamlarız. Şuan maddi durumlardan dolayı transfer yapamıyoruz. İnşallah şehrimizin vereceği desteklerle takımımız güzel yerlere gelecek.

Kupa maçında ki özverili mücadelelerinden dolayı oyuncuları ve teknik heyeti tebrik eden başkan Ömer Akyürek, hafta sonu oynayacakları maçında önemli olduğunu belirterek taraftarları maça ve desteğe davet etti.