Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Heb, 45. Turizm Haftası Kutlu Olsun

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan turizm haftası nedeniyle kutlama mesajı yayımlayan Erzincan İl Kültür Ve Turizm Müdürü Arda Heb, PANDEMİ dolayısıyla herhangi bir etkinlik yapılamayacağını söyledi.

Her yıl 15-22 Nisan

1977 yılında beri 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası etkinlikleri hakkında açıklamalarda bulunan Erzincan İl Kültür ve Turizm Müdürü Arda Heb Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini devan ettiren Covid-19 salgını nedeniyle bu yıl resmi bir kutlama olmayacak. İl Müdürlüğü olarak Erzincan ilimizin tarihi ve turistik alanları ile ilgili tanıtım materyallerimiz bulunuyor. Yıl içerisinde Sayın valimizin de destekleri ile bazı turizm acentelerini ilimize davet ettik. İl ve ilçelerimizde ki turistik yerleri gezdirdik. İnşallah PANDEMİ sonrası ilimize yerli ve yabancı turistlerin gelmesini bekliyoruz” dedi.

Erzincan’ın İnanç turizmi, doğa sporlar turizmi, kış turizmine elverişli yerlerinin yanında doğal güzellikleri ilede tam bir turizm şehri olduğunu söyleyen Erzincan İl Müdürü Heb, İnşallah bu korona virüs illetinden en kısa zamanda kurtuluruz ve  İlimizin Turizmine katkı sağlamak adına çalışmalarımızı sürdürürüz ” Turizm haftası kutlu olsun” dedi.