Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çobanlık ve Çaycılıktan Sonra Sanatçı Oldu

Çok beğenilen ve harika bir yeni Klip albümü çıkaran, düne kadar çobanlık ve çaycılık yapan ve bugün de çok sevilen, efendi ve enfes sesli ''Türkülerin Prensi'' olan sanatçı Nusret Yıldırım'ın bu 'müthiş'' hayat hikâyesinde; Azim, tevazu, çalışkanlık, inanç, örneklik, sabır, saygı ve sevgiler dolu.

Çok beğenilen ve harika

Geçen hafta piyasaya çıkardığı Muhteşem ve çok sevilen yeni klip ile gönüllere taht kuran ”Türkülerin Prensi” sanatçı Nusret Yıldırım; doğduğu yer olan Erzincan İliç’te gençliğinde Çobanlık yaptı ve sonrasında İstanbul’a gelerek bir İş Hanı’nda Çaycılık yaparak hem ailesinin geçimini helalinden sağlarken hem de sazıyla, sözüyle ve enfes sesiyle türküler okuyarak Sanat camiasında da efendiliği ve dürüstlüğü ile hak ettiği yeri alıp zirveye doğru çalışmalarına devam ediyor.
Sanatçı Nusret Yıldırım’ın yaptığı açıklamada, ”Öncelikle bana böyle bir imkân tanıdığınız için ve yeni Klipimi çok beğendiklerini ifade ederek tebriklerini sunan tüm dostlarıma ve tüm türkü sevenlerimize çok teşekkür ediyorum. Malumunuz gençlik yıllarımda memleketimde Çobanlık yaptım ve sonrasında İstanbul’a geldikten sonra da bir İş Hanı’nda Çaycılık yapmaktayım. Bu işleri yaparken da son derece severek yaptım ve bir yandan da çocukluğumdan beri türkülerimizi çok sevdiğimden dolayı da hem türkü sözleri yazmaya hem de okumaya çalışıyorum. Memlekette İmam olan ağabeyimin de sesi çok güzeldi ama kaderimizde bana türküleri okumayı seçmek düştü diyebilirim. Geçen hafta çıkarmış olduğum ve çok anlamlı bulduğum yeni Klipimi de tüm türkü sevenlerimize armağan etmek istiyorum. İnşallah çok daha farklı ve yeni türkülerimiz ile çalışmalarıma ara vermeden ve azimle devam edeceğim. Bu vesileyle, sizin de dediğiniz gibi yeni Klipimin hayırlı uğurlu olmasını Rabbimden diliyor ve tüm türkü sevenlere sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.