Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BİLSEM Öğrencilerinin Resim Sergisi Büyük İlgi Gördü

Erzincan Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) Yıl sonu Karma resim sergisi ve Müzik dinletisi Duyguların Armonisi etkinliği düzenledi. Etkinlikte İlkokul, Ortaokul ve Lise düzeyi karma öğrenciler tarafından hazırlanan 70 eser sergilendi.

Erzincan Bilim ve Sanat

Erzincan Bilim ve Sanat Merkezi okul bah çesine açılan karma resim sergisi ve Müzik dinletisi programına Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, Okul Müdürü Yıldız Ertunç, BİLSEM okul aile birliği başkanı İsmail Bahadır, Öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Açılan sergi ve müzik dinletisi ile ilgili kısa bir bilgi aktaran  Erzincan Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) müdürü Yıldız Ertunç’un konuşmasının ardından konuşan Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, “Artık 2021-2022 eğitim öğretim yılı sona eriyor. Bu yıl özellikle TUBİTAK projelerinde başarılı sonuçlar aldı. Türkiye derecelerimiz oldu. Bilim Sanat Merkezimiz de bu başarılı okullarımızdan bir tanesi. BİLSEM’ de biliyorsunuz ilkokul, ortaokul ve lise düzeyince öğrencilerimiz var. Yapmış oldukları çalışmalarda çok güzel karakalem ve diğer çizim resimler var. Buradan hem öğretmenlerini hem de öğrencilerimizi kutluyorum” dedi.

     

Resim yapmayı çok sevdiğini söyleyen BİLSEM Öğrencisi Melisa Bahadır, çizdiğimiz reimlerle aslında bizler iç dünyamızı yansıtıyoruz. Öğretmenlerimiz bizlere sadece resim çizmeyi değil aynı zamanda rehberlikte ediyorlar. Buradan aileme öğretmenlerime ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

     

Öğrenci velisi ve BİLSEM Okul aile birliği başkanı olan İsmail Bahadır sergide emeği geçenlere teşekkür ederek, Kızım küçüklüğünden itibaren resim çizme alışkanlığı edinmişti. BİLSEM sınavlarında başarılı olunca okulda aldığı eğitimle kendisini daha da geliştirdi. Burada çok yetenekli öğrenciler var. Sergilenen resimlerin her biri diğerinden güzel. Çocuklarımıza emek veren öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Bu güzel eserleri yapan tüm öğrencileri de ayrıca kutluyorum” dedi.

Açılış sonrasında İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün ve katılımcılar sergilenen eserleri ziyaret ederek bilgi aldıktan sonra öğrencilerin müzik dinletisine eşlik ettiler.