Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kemah’ın efsaneleri sahaya iniyor

İstanbul Kemahlılar Sosyal Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin organize ettiği 7’ncisi düzenlenecek olan efsaneler turnuvası ön hazırlık toplantısı yapıldı.

İstanbul Kemahlılar Sosyal Kültür

Dernek Başkanı Hüseyin Çakmaktaş başkanlığında dernek binasında gerçekleştirilen toplantıya başkan yardımcıları Zühtü Özberk, Şener Kartal ve Zeynep Hancar ile Kemah Efsaneler Futbol Turnuvası yetkilileri katılım sağladı.

24 TAKIM İLE SINIRLI KALACAK

Yapılan toplantıda turnuvaya katılım sağlayacak takımlara uygulanacak olan kuralların yanı sıra katılım bedelleri, tüzükte yapılacak olan değişiklikler ile katılım sağlayacak olan köy sayısının 24 ile sınırlandırılması sınırın aşılması durumunda kura ile belirlenmesi kararı alındı. Ayrıca Efsaneler turnuvası maçlarının Çengelköy Hasan Özaydın tesislerinde sabah saatlerinde oynanmasına karar verildi.

YARDIM ELİ MAGAZASI İVEDİLİKLE AÇILACAK

Erzincan Kemah ilçesinde açılması planlanan ihtiyaç sahibi ailelerin ücretsiz alım yapabilecekleri yardım eli mağazasının Kemah Belediye başkanı Osman Kemal Aslan tarafından derneğe tahsis edilen alanda çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanması için gerekli çalışmaların ivedilikle yapılmasına hız verilmesi kararı alındı.