Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kemah Kaymakamı Pekpak Göreve Başladı

20 Ağustos 2021 tarihli Resmi Gazete’ de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Ordu Aybastı kaymakamı iken Erzincan Kemah ilçesine atanan Kaymakam Muhammet Şükrü Pekpak göreve başladı.

20 Ağustos 2021 tarihli

20 Ağustos 2021 tarihli Resmi Gazete’ de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan, hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamında Ordu Aybastı Kaymakamı Muhammet Şükrü Pekpak yeni görev yeri olan Erzincan Kemah İlçe Kaymakamlığında görevine başladı.

Kemah Kaymakamı Muhammet Şükrü Pekpak

1994 yılında Konya’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Konya’da tamamladı. 2012 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden 2016 yılında mezun oldu

Mezun olduğu yıl 2016 tarihinde açılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak mülki idare amirliği mesleğine intisap etti. Sırasıyla Konya’da valilik, Çanakkale Bayramiç ve Ankara Çubuk’ta refiklik stajlarını ifa etti. 8 ay süreyle Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde vekâleten kaymakamlık görevini üstlendi. Ankara’da 3 aylık dil eğitimi ve İçişleri Bakanlığı Mülkiye Teftiş Kurulu bünyesinde yaptığı teftiş stajının ardından, yurt dışını görevini tamamlamak üzere İngiltere’ye gönderildi. Bu süre zarfında University of Sheffield’da dil eğitimi aldı. İngiltere’nin ve yerel idarenin kamu kurum ve kuruluşlarında incelemelerde bulundu. Birleşik Krallık nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği ve Londra Başkonsolosluğunda dış Misyon görevini tamamladı. Kaymakam Pekpak 06.09.2021 tarihinde Erzincan Kemah ilçesindeki görevine başladı.