Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Geleneksel Tercan 3. Bal Festivali düzenlendi

Erzincan’ın Tercan İlçesinde geleneksel hale gelen, Kaymakamlık ve Belediye işbirliği ile ilçede arıcılık potansiyeli ve ‘’Tercan Balının’’ tanıtımını yapmak amacıyla Geleneksel Tercan 3. Bal Festivali düzenlendi.

Erzincan’ın Tercan İlçesinde geleneksel

Tercan ilçesi Mama Hatun Kervansarayı yanında düzenlenen Festivale, Vali Yardımcısı Yusuf İzci, Milletvekili Süleyman Karaman, Tercan ilçe Kaymakam Cafer Kaymakçı Tercan İlçe Belediye Başkanı Lokman Gültekin ve çok sayıda davetlinin katıldığı festivalde Tercan Balı sergilenerek çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Milletvekili Karaman “Tercan ilçemizde 3’ncüsünün düzenlendiği Bal Festivaline katılım sağladık. Festivalimize gösterdikleri yoğun ilgi nedeniyle hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Festivalimizin gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.” dedi

İlçe esnafını ziyaret ettikten sonra etkinlik alanında kurulan bal stantlarını gezen protokol mensupları ve davetliler ilçe esnafına ve bal üreticilerimize bereketli ve bol kazançlar dileyerek ikram edilen Tercan Balının tadına baktılar.

Geleneksel Tercan 3. Bal Festivali program sonrasında festivale katkı sağlayanlara Tercan Belediye Başkanı Lokman Gültekin ve Tercan İlçe Kaymakamı Cafer Kaymakçı tarafından günün anısına plaket takdiminde bulundular.