Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincanlılar Berat Kandilinde camileri doldurdu

Erzincan’da Ramazan ayının müjdecisi olan ve Şaban ayının on dördüncü gecesini on beşinci gününe bağlayan Berat Kandili dolayısıyla başta Terzibaba cami olmak üzere tüm camiler ibadet etmek isteyenlerle doldu, taştı.

Erzincan’da Ramazan ayının müjdecisi

Berat Kandili, Erzincan’da tüm camilerde huşu içerisinde idrak edildi. Binlerce kişi başta Terzibaba ve Camii Kebir olmak üzere camilere akın etti. Camileri dolduran vatandaşlar, gecenin feyzine nail olabilmek amacıyla namaz kılıp okunan dualara eşlik etti.

Terzibaba Camisini şenlendiren Müslümanlar, okunan Kur’ân-ı Kerim, mevlid-i şerif, salât-u selâm, ilâhî, kasîde ve duâlar eşliğinde mübârek Berat gecesinin feyz ve bereketinden istifadeye çalıştılar.

         

Seçkin hafız hocaların tilavetleri ve İl Müftü yardımcısı Medet Şahin’in sohbeti ve akabinde yaptığı dua ile tazarru ve niyazlar ilâhî kabule arz edildi.

Kılınan yatsı namazının ardından cami cemaati birbirleriyle tokalaşırken cami çıkışında Erzurum Vakıflar Bölge Müdürlüğü ve Erzincan Belediyesi tarafından ikramlarda bulunuldu.