Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da Bayram Namazında camiler doldu taştı

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Erzincan’da da vatandaşlar Ramazan Bayramı namazını kılmak için camilere akın etti. Erzincan’da il protokolü de Terzi baba camisinde Bayram namazını kılarak vatandaşlarla bayramlaştılar.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi

Bayram Namazı öncesinde verilen hutbede Ramazan ve Bayramın önemine değinildi. Özellikle Gazze’de yaşanan drama sessiz kalmayan Müslümanlar İl Müftüsü Muharrem Gül tarafından yapılan duaya hep birlikte âmin dediler.

Terzi baba camisinde verilen hutbenin ardından iki rekât Bayram Namazı kılındı. Ardından teşrik tekbirleriyle minbere çıkan imam günün anlam ve önemi ile ilgili hutbe verdi. Hutbeye vatandaşlarda hep birlikte tekbirlerle eşlik ettiler.

Terbi baba camisinde kılınan Bayram Namazının ardından Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Mustafa Sarıgül, Belediye başkanı Bekir Aksun ve protokol üyeleri vatandaşlarla bayramlaştılar.

Sabahın erken saatlerinde camiye geldiğini söyleyen Fuat Afal, erkenden camiye geldik. Bayram Namazımızı kıldık. Cemaat ile bayramlaştık. Şimdi de eve giderek ailem ile bayramlaşacağım” dedi.