Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu oyunu kullandı

31 Mart yerel seçimleri için oy verme işlemi Erzincan’da 07.00’da başladı. Saat 16.00’da bitecek olan oy kullanma süresini iyi değerlendiren vatandaşlar oylarını erken saatlerde kullanmaya başladı.

31 Mart yerel seçimleri

Öğlen saatlerinde oyunu kullanmak üzere Müşir Zeki Paşa Ortaokuluna gelen Erzincan valisi Hamza Aydoğdu vatandaşlar ile hasbihal ettikten sonra oyunu 1162 nolu sandıkta kullandı.

Oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Aydoğdu, seçimlerin iyi geçtiğini ve herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını belirtti.

DEMOKRASİNİN EN GÜZEL ÖRNEKLERİNDEN BİRİSİNİ YAŞIYORUZ

Vali Aydoğdu açıklamasını devamında; Bugün Erzincan olarak şehrimizin belediye başkanını, il genel meclis üyelerini, belediye meclis üyelerini ve muhtarlarımızı seçmek için sandık başındayız. Demokrasinin en güzel örneklerinden birisini yaşıyoruz. Şuana kadar biz bütün tedbirlerimizi aldık. 8 ilçemizde 524 köyümüzde ve şehir merkezimizde sabah 07.00’da başlayan oy verme işlemi saat 16.00’da sona erecek. Erzincan’ımızda bin 373 polisimiz, bin 793 jandarma olmak üzere 3 bin 166 kolluk personelimiz seçimin güvenli bir şekilde gerçekleşmesi için görev aldı. 6 seyyar sandık ile birlikte toplam bin 5 sandıkta 174 bin 786 seçmenimiz oy kullanacak. Memleketimize, şehrimize hayırlı olsun. Hayırlı Ramazanlar ifadelerini kullandı.