Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Deneyap teknoloji atölyeleri ileri robotik proje şenliği düzenlendi

Erzincan Gençlik Merkezi Deneyap Teknoloji Atölyelerinde kursiyer öğrenciler tarafından yapılan robotların yarıştığı ileri robotik proje şenliği düzenlendi.

Erzincan Gençlik Merkezi Deneyap

T3 Vakfı, Tubitak, Sanayi Bakanlığı ve Gençlik merkezi katkıları ile gerçekleştirilen 2023 ileri robatik proje şenliği Erzincan Gençlik Merkezi salonunda yapıldı.
Şenliğe, Erzincan Gençlik Merkezi İl Müdürü Ertuğrul Köroğlu, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yücek Kaplanoğlu, kursiyer öğrenciler, eğiticiler ve velilerin katıldı.  
Kısa bir bilgilendirme konuşması yapan Erzincan Gençlik merkezi il müdürü Ertuğrul Köroğlu; Bizler çağımızın yeni teknolojilerini genç nesillere aktarmak ve değer üretimlerini sağlamak amacıyla deneyap atölyelerinde faaliyet gösteriyoruz. Bu proje gençlerimizin yeni nesil teknolojileri ile tanışması ve yeni fikirler üretmesini sağlaması sebebiyle oldukça değerli. Gençlerimizin eğitim süresi boyunca öğrendiklerini somut projeler haline getirirken gösterdikleri çaba ve azmi takdir etmek bizlerin borcudur. Onların bugün ürettikleri projeler gelecekte ülkemize değer katacak yeni projeler içinde atılan ilk adımdır. Unutmayalim ki teknoloji bir fikir değil, fikri elde etme yoludur. Bizlerde gençlerimize bu fikiri oluşturma yolunda elimizden geldiği kadarıyla destek olduk. Bugün bu şenlikte onların fikirlerini bir proje dahiline nasıl geliştirdiklerini izleyeceğiz. 
Buradan bu süreçte yoğun çalışma gösteren deneyap eğitimcilerimize T3 Vakfı Erzincan il temsilcimize ve gençlik merkezi çalışanlarımıza teşekkür ediyor iyi eğlenceler diliyorum” dedi.
Rotak katımı projesi ile şenlikte yarışan Fen lisesi öğrencisi Mehmet Kayra Baytok yaklaşık iki yıllık eğitimi sonrasında geliştirdiği robotik ile şenlikte birinci olduğu için mutlu olduğunu belirterek; eğitim süresince kendisine destek olan hocalarına teşekkür ederek kendisini daha fazla geliştirmek için çalışacağını söyledi.
Şenlik kapsamında derece yapan kursiyerler Erzincan Gençlik Merkezi Müdürü Ertuğrul Köroğlu tarafından ödüllendirildiler.