Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

En güçlü referansım gönülden gönüle kurmuş olduğum kardeşlerim var

Erzincan Bağımsız Belediye Başkan adayı Yüksel Çakır Seçim çalışmalarına yoğun programları ile devam ediyor.

Erzincan Bağımsız Belediye Başkan

31 Mart 2024 yerel seçimlere sayılı günler kala Belediye Başkan adayı Yüksel Çakır seçmenlerinin destekleri ile birlikteCumhuriyet meydanına yürüyüş yaptılar.

Avcılar ve atıcılar kulübünü ziyaret eden Belediye Başkan adayı Yüksel Çakırburada yaptığı konuşmasında; Bizler yaklaşık 32 gündür şehrin her noktasını gezerek dinleyerek anlayarak not alarak programlarımızı yürütüyoruz ve gördük ki Erzincan bu süreçte birçok konuyu ana hatlarıyla halletmiş durumda sadece sorun şu beldelerin merkeze dahil oluşuyla birlikte şehir merkezinde oluşturulan Şehir standardına beldeleri yaklaştırmak mecburiyetindeyiz.

Beldelerimiz hayvancılığın tarımın Ziraat’ın hala sürdürüldüğü bir noktada buralarda şehre dahil olduğunda bir belediyecilik yapacaksak onun yolu ve yöntemi belli. Buna yönelik olarak bir birim oluşturulmalı bu bölgelerde yükü alacak olan kadrolar tekrar tesis edilmeli orada araç makine İkmal parkları yerini almalı ve tarımla ilgili ziraatle ilgili hayvancılıkla ilgili ihtiyaçlara Erzincan belediyesi kayıtsız kalmadan cevap vermeli. Bu beldeleri gelecekte Erzincan standartlarına getirmek için oradaki hayvancılıkla ilgili yürütülen faaliyetleri mutlaka planlamalı beldenin uygun yerlerine almak suretiyle hem geliştirmeli hem de o beldeleri yavaş yavaş şehrin standardına yaklaştırmalı. Bu yönde aldığımız notlara göre çalışma yaptık.

Bana bazen soruyorlar neden bağımsız aday oldun benim bağımsız adayı oluşum tamamen Erzincan halkının arzularına isteklerine hislerine duygularını tercüman olmanın neticesinde bana verilen bir vazife olduğu için bağımsız aday oldum. Benim geçmişten belli içerisinde bulunduğum hareketi ve bununla ilgili olarak nasıl bir yönetim anlayışı ortaya koyduğumu hepiniz bilirsiniz. Bir partinin bünyesinde seçilmiş olduğum dönemde de açıkçası rozeti bir kenara bırakmış hiç kimseyi öbüründen ayırt etmeden her dönemde 6 ayda bir tüm siyasi partileri ziyaret ederek onların fikirlerini düşüncelerini almak suretiyle toplumun bütün kesimlerle yaptığımız paylaştık toplantılarına düşüncelerini alarak belediyecilik anlayışını ortaya koymuştuk.

İstiyoruz ki Erzincan’a tıpkı geçmişte olduğu gibi ondan daha da içselleşmiş bir anlayışla sizlerle sizlerin bakışıyla fikirleriyle düşünceleriyle Erzincan belediye başkanı olarak hizmet edelim onun en doğru adresinin bu konjektörde Bir partiden adaylıktan ziyade bağımsız bir şekilde yolumuza devam etmek için aday oldum.

Benim yanımda bir lider yok Bir parti logosu altında bu yola çıkmış değilim referansım olan 2014 2019 yıllarındaki hizmetlerim gönülden gönüle kurmuş olduğum kardeşlerim var. En güçlü referansım bu olduğu için yola çıktım. Bugün Allaha hamddolsun yalnız olmadığımı görüyorum dünden bugüne anlayışım neyse bundan sonra aynı anlayışla yoluma devam etme karar aldım. Geriye dönüp bakmak yerine ileriye bakıp Erzincan’a ne yapabilirim diye ülküm var benim. Diye konuştu.