Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taban yevmiyelerine yüzde 54, sosyal haklara yüzde 100 zam yapıldı

Hizmet-iş sendikası ile Erzincan’a bağlı Kemaliye Belediyesi iştiraki Personel Ltd. Şti. arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri olumlu sonuçlanarak iki yıl süreli imzalandı.

Hizmet-iş sendikası ile Erzincan’a

Toplu iş sözleşmesi, Hizmet-İş Erzincan Şube Başkanı Harun Mutlu, Kemaliye Belediye Başkanı Mehmet Karaman ve Şirket Müdürü Hasan Demirkıyık tarafından imzalandı.

İki yıl geçerli olacak toplu iş sözleşmesi kapsamında sözleşmenin birinci yılında Taban yevmiyelerine yüzde 54 sosyal haklara yüzde 100 zam yapıldı. Sözleşmenin ikinci yılında ise asgari ücrete gelecek zam oranında artış yapılması konusunda anlaşmaya varıldı.

Toplu iş sözleşmesi imza töreninde konuşan Hizmet İş Erzincan Şube Başkanı Harun Mutlu, “Toplu iş sözleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.  Sendika olarak amacımız hem belediyelerin hem de üyelerimizin menfaatlerini eşit oranda korumak. Sözleşmenin üyelerimize ve belediyemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Kemaliye Belediye Başkanı Mehmet Karaman’ın bu süreçte bize göstermiş olduğu ilgi ve alakalarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kemaliye Belediye Başkanı Mehmet Karaman ise sözleşmenin tüm taraflara hayırlı olması dileğinde bulundu.