Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dumanlı MTB Cup XCC-XCO uluslararası Dağ Bisikleti yarışları, Erzincan'da yapıldı

Eşsiz doğa, macera, kıyasıya mücadelenin sergilendiği Dumanlı MTB Cup XCC-XCO uluslararası Dağ Bisikleti yarışları, Erzincan'da yapıldı.

Eşsiz doğa, macera, kıyasıya

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Erzincan Valiliği, Türkiye Bisiklet Federasyonu, Kuzey Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA), Refahiye Kaymakamlığı ve Refahiye Belediyesi iş birliğinde ilimiz Refahiye ilçesi Dumanlı Tabiat Parkı’nda düzenlenen organizasyona, 3 ülke, 6 şehirden 48 sporcu katıldı.

Bu yıl ikincisi düzenlenen Dumanlı Uluslararası MTB Cup yarışlarında verilen startın ardından Kazakistanlı, Çekyalı ve Ukraynalı sporcular ile Sivas, Kocaeli, Erzurum, Sinop, Malatya ve Kayseri illerinden toplam 48 sporcu, zorlu parkurda kıyasıya mücadelede etti.

Dumanlı Uluslararası MTB Cup yarışlarında dereceye giren sporculara ödülleri Vali Yardımcısı Mehmet Emre Canpolat, Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Erzincan İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Veysel Yanık, Refahiye Kaymakamı Halil İbrahim Köroğlu, Refahiye Belediye Başkanı Çakmak Paçacı, Dağ Bisikleti Teknik Kurul Üyesi Mustafa Kocaman, Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, KUDAKA Erzincan İl Koordinatörü Lokman Altunbilek tarafından verildi.