Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’de ilk kadın başkan Sarıca görevi devraldı

04 Ekim 2023 Çarşamba günü yapılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzincan İl Kongresinde İl Başkanlığına seçilen Zeynep Erdoğan Sarıca Mazbatasını alarak göreve başladı.

04 Ekim 2023 Çarşamba

Mazbatasını aldıktan sonra CHP Erzincan il binasında devir teslim töreni yapıldı. Törende konuşan CHP il başkanı Zeynep Erdoğan Sarıca; “Bu kongreyi başarıyla tamamlamış bulunuyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakışır demokrasi şenliği içerisinde kongreyi tamamladık. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Biz bir ekiple bu işi başardık, bundan sonrada bir ekip olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu işin mimarında Yalçın Başkan’ıma da teşekkür etmek istiyorum. Bundan sonra da il örgütü olarak, partimizi ileriye taşımak için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Yol arkadaşlarının yoldaşlığını ve vefayı çok iyi biliriz. Yeri ve zamanı geldiğinde biz üzerimize düşen her şeyi yapıp, emanetimiz olan görevimizi de gerekli yerlere de ileteceğiz” dedi.

Göreve başlayan CHP il teşkilatının ilk kadın başkanı olan Zeynep Erdoğan Sarıca ve yönetimi tebrikleri kabul etti. Devir teslim toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.