Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bu Benim Meselem Değil” oyunu 18 Aralık’ta sahne alacak

Erzincan Sivil Toplum Kuruluşları platformu tarafından organize edilen “Bu Benim Meselem Değil” adlı tiyatro oyunu Erzincan İl Müftülüğü konferans salonunda yarın(18.12.2023) saat 19.00 da sergilenecek.

Erzincan Sivil Toplum Kuruluşları

Burak Kılıç tarafından yazılan ve yönetmeliğini yaptığı “Bu Benim Meselem değil konulu tiyatro oyununda Seyfullah Şenel, Emre Berber, Ebubekir Kalaycı, Furkan Selamoğlu, Yunus Can oyuncu olarak sahne alacak.

Mescid-i Aksa davamızı diri tutmak, Gazze’deki mazlumlara desteğimizin devam ettiğini göstermek, Siyonist mallarına boykotun önemini vurgulamak, mazlumun yanında zalimin karşısında olunduğunu etkili bir şekildeses getirmesi için Erzincan Sivil Toplum Kuruluşları platformu tarafından getirtilen ve sergilenecek oyun 60 dakika sürecek.

Oyunda, Marka zincirleri tarafından esaret altına alınan insanların tedavi gördüğü hastaneye Yasin adında eski bir gazeteci gelir. Henüz yoksunluk evresinde olan insanlar, grup terapisinde kendi hayat hikayeleri ve bağımlılıkları üzerine konuşurken önceden Filistin’de çalışmış olan Yasin’in hikâyesi, esaret altında olan bizler için bir şok etkisi oluşturacaktır.

Acıklamada, Mesele bizim meselemiz denerek tüm Filistin dostları ve Tiyatro severleri bekliyoruz1” denildi.