Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Milletvekili Karaman’dan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak 'a Ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak 'ı makamında ziyaret eden AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman ile Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, il genelinde devam eden projeler ile planlanan projeleri istişare ettiler.

Gençlik ve Spor Bakanı

Milletvekili Karaman ve Vali Aydoğdu gerçekleşen ziyarette Erzincan’da devam eden ve planlanan projelerle ilgili görüştüler. 
Erzincan genelinde devam eden ve planlanan projeleri görüşmek üzere farklı bakanlıklara ziyaretlerinin devam ettiğini belirten Milletvekili Karaman;  Bugün Erzincan Valimiz Doç. Dr. Hamza Aydoğdu ile Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak ’ı ziyaret ederek Erzincan’da yapımı devam eden ve planlanan projeleri hakkında istişarelerde bulunduk. 
Devam eden projelerden Ergan Dağı Oteli, Çayırlı Gençlik Merkezi ve Erzincan Merkez bin kişilik spor salonunun tamamlanmasını masaya yatırdıklarını söyleyen Milletvekili Karaman planlanan projeler olarak da, Atlı Safari ve Binicilik, Off Road ve Motokros, Yamaç Paraşütü, Kano ve Rafting, Açık Halı Sahalar ile Tercan Gençlik Merkezi projeleri hakkında konuştuklarını belirtti.
Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ‘a misafirperverliği ve destekleri için teşekkür etti.