Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspordan GOL şov

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Anagold 24Erzincanspor 8. Hafta mücadelesinde Düzce spor deplasmanından 3 puan ile döndü.

TFF 2. Lig Kırmızı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Anagold 24 Erzincanspor, 8. Hafta mücadelesinde deplasmanda Düzcepsor’a gol olup yağdı.

Mücadeleye hızlı başlayan 24 Erzincanspor, maçın henüz 6. Dakikasında Çınar Tarhan ile öne geçti. Altı dakika sonra Muhammed Enes Yılmaz maçı 2-0’a getiren golü kaydetti. İlk yarı 24Erzincanpor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya da hızlı başlayan 24Erzincanspor, maçın 62. Dakikasında Hasan Kaya ile 3-0’ı buldu. Maçın 78 ve 86 dakikasında Ziya alakurt maçı 5-0’a getiren golleri kaydetti. Maçın 88. Dakikasında Çınar Tarhan penaltıdan 24Erzincanspor’un 6. Golünü kaydetti ve 24Erzincanspor uzun bir aradan sonra ilk kez bir maçta 6 gol atma başarısı gösterdi.

Maçta başka gol olmayınca 24Erzincanpor’un 6 farklı üstünlüğü ile sona erdi. 24Erzincanspor bu sonuç ile puanını 12’ye yükselterek ligde 4. sırada kendine yer buldu. 24Erzincanspor hafta içi Çarşamba günü 9. Hafta mücadelesinde 68Aksaraysporu kendi sahasında konuk edecek.

Cumhuriyet meydanına kurulan dev ekranda Düzce spor 24Erzincanspor maçı, vatandaşlara canlı olarak izlettirilirken vatandaşlarında maça ilgileri oldukça fazlaydı.