Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspor 8 günde 3 kritik maça çıkacak

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta play off mücadelesi veren ve Ziraat Türkiye Kupasında adını son 16 takım arasına yazdıran Anagold 24Erzincanspor 3 Şubat ile 11 Şubat tarihleri arasında birbirinden zorlu 3 maça çıkacak.

TFF 2. Lig Kırmızı

Son yıllarda aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiren ve bu sezon da başarı çıtasını daha da yukarılara çıkarmayı başaran Anagold 24 Erzincanspor hem ligde hem de Ziraat Türkiye Kupasında çok kritik bir virajı kayıpsız atlatmanın planlarını yapıyor.
YILMAZ VURAL’IN ÇALIŞTIRDIĞI MENEMENSPOR İLE LİGDE KOZLARINI PAYLAŞACAK
Türk futbolunun renkli simalarından yılların eskitemediği hoca Yılmaz Vural’ın çalıştırdığı İzmir temsilcisi Menemen FK ile cumartesi günü zorlu bir mücadeleye çıkacak olan kırmızı şimşekler, kendisi gibi ligde 39 puanı bulunan rakibinin averajla üstünde bulunuyor. Yılmaz hocanın gelişiyle birlikte ivme kazanmaya başlayan Menemen FK ligde 8 maçtır yenilmiyor. Atakan Üner, Kemal Rüzgar ve eski bir Erzincansporlu Sedat Cengiz gibi kaliteli ayaklara sahip olan İzmir temsilcisi çok gol atıp aynı zamanda çok gol yiyen bir takım görüntüsünde.
KUPADA RAKİP ANKARAGÜCÜ
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Ankara’da çeyrek finale yükselme hedefiyle Ankaragücü ile kozlarını paylaşacak olan doğunun kralı Erzincan spor, bu maçta da maalesef deplasmanda mücadele edecek. Bilindiği üzere öncesinde sırasıyla TFF 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor FK ile deplasmanda karşılaşan ve rakibini 3-0 gibi net bir skorla geçen Anagold 24Erzincanspor, ardından Süper Lig takımı Adana Demirspor karşısında mükemmel bir mücadele sonucu penaltılarla tur atlamış ve Ankaragücü nün rakibi olmuştu. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada bu maçın başlama saatinin 17:30 olduğu bildirildi. Mücadele ayrıca A Spor Kanalından canlı olarak yayınlanacak.
LİGDE KENDİ SAHAMIZDA DENİZLİSPOR’U AĞIRLAYACAĞIZ
Anagold 24Erzincanspor zorlu maç periyodunun üçüncü ayağında ise eski Süper Lig takımı Denizlispor’u 11 Şubat günü 13 Şubat Stadında ağırlayacak. Ligin ilk yarısında deplasmandaki mücadele 1-1 sonuçlanmış ancak kırmızı şimşekler çok gol kaçırdığı maçta rakibini de adeta elinden kaçırmıştı.