Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Merkez Valisi Mustafa Toprak’ın Acı Günü

Diyarbakır, İzmir ve Malatya illeri Valisi olarak görev yapan Merkez Valisi Mustafa Toprak'ın babası Halilullah Toprak (90) vefat etti. Merhum Halilullah Toprak, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çoklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi görüyordu.

Diyarbakır, İzmir ve Malatya

Cami Kebir Camii’nde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazına; Son Başbakan, Ak Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzincan Milletvekili Burhan Çakır, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Erzincan 26. dönem Milletvekili Sebahattin Karakelle, Siyasi Parti temsilcileri, Merhum Halilullah Toprak’ın ailesi yakınları ve cami cemaati ile vatandaşlar katıldı. 
Erzincan Camii Kebir Camisi’nde ikindi vakti cenaze namazı kılınan Toprak, Piri Sami Hazretleri mezarlığında toprağa verildi.
Merhum Haililullah Toprak, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çoklu organ yetmezliği nedeniyle 10 gün önce tedavi altına alınan 90 yaşındaki Halilullah Toprak, 4 çocuk babasıydı.
Erzincan  KENTHABER24 Gazetesi ve İnternet Haber sitesi Çalışanları olarak Merhum Halilullah Toptak’a Allah’tan Rahmet, kederli ailesine dost ve akrabalarına baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz..