Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İHH ’dan İdlib’e 59. İnsani Yardım

Erzincan İnsani Yardım Derneği (İHH) tarafından vatandaşların yardımları ile temin edilen ve içerisinde battaniye ile un, yağ, helva, zeytin, peynir, patates ve soğan gibi gıda maddeleri bulunan yardım malzemelerini taşıyan 59. Tırın gönderilmesi öncesi İHH ofis önünde tören düzenlendi

Erzincan İnsani Yardım Derneği

Erzincan İnsani Yardım Derneği (İHH) tarafından İdlib’e Acil Yardım Kampanyası kapsamında İnönü mahallesinde bulunan ofislerinin önünden 59.TIR yapılan dualar eşliğinde gönderildi.

59. Tırın gönderilmesi ile ilgili olarak bilgi veren Erzincan İnsani Yardım Derneği (İHH) İl koordinatörü ve basın sözcüsü Mustafa Uçar; Bizler İslami ve insani görevimiz olarak mazlumlara ve mağdurlara yardım elini uzatıyoruz. Bizler mazlum halka sahip çıkma vazifemizi her zaman yerine getirmeye çalışıyoruz. Bugün de topladığımız yardımları İdlib’teki mazlumlara ulaştırmaya çalışıyoruz. Yardımlarda emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Uçar Suriye’nin birçok bölgesinde insani dramın devam ettiğini de belirterek, “Suriye’de ezilen, ölen, kanla, gözyaşıyla, yetimle, öksüzle imtihan olan bir millete şahit oluyoruz. Bu nedenle bu memlekete insani yardımda bulunmak ve el uzatmak bizim en büyük amacımız olmalıdır. Bu konuda Erzincan İHH olarak kardeşlerimize karşı ensarlık görevini yerine getirmeye devam ediyoruz. Bugün de vatandaşlarımızın destekleri ile toplanmış bulunan yardımlar ile birlikte 59. Tırımızı İdlib kırsalına gönderiyoruz. Yardım eden ve destek veren herkesten Allah Razı Olsun” dedi.