Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’dan 21 Personel Deprem Bölgesinde

Kandilli Rasathanesi Merkez üssü Elazığ Sivricek’ te 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Elâzığ ve Malatya illerinde yaşanan deprem başta Erzincan olmak üzere birçok çevre illerde de hissedildi.

Kandilli Rasathanesi Merkez üssü

Deprem bölgesinde yer alan Türkiye son günlerde adeta bir deprem fırtınası yaşıyor. Manisa’da meydana gelen onlarca hissedilebilir deprem ve Ankara’da yaşanan depremler vatandaşların korku seviyesini artırıyor. En son ise Kandilli Rasathanesi Elazığ Sivrice’de 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Yerin 6.75 kilometre derinlikte gerçekleşen depremin ardından vatandaşlar büyük panik yaşadı. Sarsıntılar, başta Erzincan olmak üzere komşu illerde Van, Malatya, Diyarbakır, Ordu, Hatay ve çevre illerde de hissedildi.

Elazığ ve Malatya illerinde meydana gelen Depremin gerçek yüzü sabahın erken saatlerinde meydana çıktı. Depremde 17 kişi Elazığ’da 4 kişinin de Malatya’da hayatını kaybettiği belirlendi. Enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor.  

Elazığ ve Malatya illerinde 6,8 büyüklüğünde yaşanan deprem sonrası Erzincan’dan 5 112 Ambulans ekibinin ve 2 UMKE ekibi olmak üzere toplam 7 ekip 21 personel sevk edildi.



Elazığ ve Malatya’da meydana gelen deprem başta Erzincan olmak üzere komşu illerde Van, Diyarbakır, Ordu, Hatay ve çevre illerde de hissedildi. Elazığ’da 6,8 büyüklüğünde yaşanan deprem sonrası Erzincan’dan 5 112 Ambulans ekibinin ve 2 UMKE ekibi olmak üzere toplam 7 ekip 21 personel deprem bölgesine sevk edildi.