Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan İmam Hatiplerden Türk Kızılay’ı Kan Bağışına Destek

Türk Kızılay’ı, İmam Hatipliler Derneği(ÖNDER) ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün iş birliğinde düzenlenen kan bağışı kampanyasına Erzincan İmam Hatip Okulları, öğretmenleri, velileri, mezunları ve gönüllüleriyle İyilik Kanımızda Var kampanyasına destek verdiler.

Türk Kızılay’ı,  İmam

Kan stoklarının kritik seviyenin altına düşmesi üzerine acil kan bağışı çağrısı yapan ve kan bağışı kampanyası başlatan Türk Kızılay’ına Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ve ÖNDER’ den kampanyaya destek geldi.

Din İşleri Genel Müdürlüğü, ÖNDER ve Kızılay iş birliği ile COVİD 19 Salgının tüm dünyayı etkisi altına aldığı bu günlerde hastalara destek olmak amacıyla Erzincan İmam Hatip okulları; öğretmenleri, velileri, mezunları ve gönüllüleriyle kan bağışı seferberliğine destek vermek amaçlı iftar sonrasında Erzincan Kan merkezin de bir araya gelerek kan bağışında bulundular..

Erzincan’da pek çok İmam hatiplinin “Hastalarımıza kan oluyoruz, can oluyoruz; yakınlarına umut” sloganı ile destek verdiği kampanya ya destek çığ gibi büyürken farklı kesimlerden de destekler geliyor.

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, nerede bir ihtiyaç varsa eğitim camiasının her zaman orada olduğunu ifade ederek ülke genelinde düzenlenen kan bağışına ilimizdeki imam hatip ailesinin yoğun ilgi göstermesinden mutlu olduklarını ifade etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün nerede bir ihtiyaç varsa eğitim camiasının her zaman orada olduğunu ifade ederek, “ülke genelinde düzenlenen kan bağışına ilimizdeki imam hatip ailesinin yoğun ilgi göstermesinden mutlu olduklarını ifade etti.

‘İyilik Kanımızda Var. Biz Büyük Bir Aileyiz. Ayağa Kalk Erzincan İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın’ sloganlarıyla gerçekleştirilen kan bağışının kampanyasına katılım gösteren Erzincan İl Merkezinde 3 İmam Hatip Lisesi ve 3 İmam Hatip Ortaokulumuzda kampanyaya katılım sağlayan Okul idarecilerine, Öğretmenlerine, öğrenci velilerine, mezunlara ve diğer STK temsilcisi gönüllülerine teşekkür eden Gün, “yaklaşık 194 idareci, öğretmen ile birlikte okul personelleri veliler ve gönüllülerimiz ile bayram arifesine kadar devam edecek olan “İyilik Kanımızda Var” Biz Büyük Bir Aileyiz Ayağa Kalk Erzincan “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” sloganlarıyla gerçekleştirilen kan bağışının kampanyasına Erzincan olarak 250 ünite kan bağışını planlıyoruz” dedi.. Gün, bu sürede duyarlı davranışlarından dolayı tün kan bağışçılarını tebrik etti.