Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bölgesel RAYBÜS Treninden Günü Birlik Sefer

Her gün Erzincan tren garından saat 6.25’de hareket eden Bölgesel RAYBÜS treni dönüşte de Divriği’den 15.10’dan Erzincan’a dönüş yapıyor. Özellikle Kemah ve diğer ilçelerde çalışan memurlar içinde alternatif bir ulaşım olanağı sunuyor.

Her gün Erzincan tren

Devlet Demir Yolları Taşımacılık A.Ş. tarafından Erzincan’dan Divriği’ye her gün tren seferi hizmeti başlattı. Günü birlik gezi için unutulmaz bir seyahat sunan TCDD, 60 kişilik vagonları ile hizmete başladı. Her gün Erzincan tren garından saat 6.25’de hareket eden tren dönüşte de Divriği’den 15.10’dan Erzincan’a dönüş yapıyor. Özellikle Kemah ve diğer ilçelerde çalışan memurlar içinde alternatif bir ulaşım olanağı sunuyor. 

Erzincan yolcu hizmetleri şefi Erol Çınar, yapılan hizmet hakkında bilgiler vererek vatandaşları davet etti.

Çınar ; “Taşımacılık A.Ş. sayesinde yeni bir tren ile yeni bir hizmet başlamıştır. Trenimiz her gün saat 6.25’de Erzincan Divriği arası çalışıyor. Divriği’den de 15.10’dan geri dönüyor. Günü birlik gezintiler için sefere konulmuş bir trendir. Özellikle Kemah’a gitmek isteyen memurlara günü birlik işlerine gidebilirler. Personelimiz açısından da güzel oldu.   Kemah’a öğrenci 6 liraya, tam bilet 7,5 Lira, İliç tam bilet 11 lira öğrenci biletleri 9 TL. Divriğe gitmek isteyen yolcularımız gidiş geliş bileti alarak yüzde yirmi indirimli hak kazanır, 11 liraya gelmiş oluyor biletleri gidiş geliş 22 TL oluyor.” Dedi.

SON TEKNOLOJİLİ VAGONLAR

Çınar; “Trenimiz son teknoloji ile üretilen en son trenlerden vagonlardan oluşmaktadır. Her vagon 60 yolcu kapasitesinde, klimalıdır bütün vagonlarımız. Artı trenimizin içerisinde engelli bireylerin taşınması için bütün olanaklar sağlanmış olup engelli vagonu, engelli WC ’si de hazırlanmıştır. Engelli rampası ile indirip bindirme çok rahatlattı.  Yolcularımıza gelen yolcularımıza Elimizden geldiği kadar güzel sohbeti bir yolculuk sunmayı teklif ediyoruz.” Dedi.