Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yorgun 24Erzincanspor Lidere Mağlup Oldu 2-3

TFF 2. Lig Beyaz gurupta 11. Hafta mücadelesinde lider Manisa sporu konuk eden ANAGOLD 24Erzincanspor 3-2 mağlup olarak sahasında ki ilk mağlubiyetini aldı. Aldığı mağlubiyet sonrasında 3. Sıraya geriledi..

TFF 2. Lig Beyaz

Covid-19 testleri pozitif olan 5 Futbolcusundan yoksun sahaya çıkan ANAGOLD 24Ezincanspor bu sezon sahasında oynadığı 5. Maçında ilk mağlubiyetini alarak 3. Sıraya geriledi.

ANAGOLD 24Erzincansporun vuruşu ile başlayan mücadeleye hızlı başlayan konuk takım Manisa spor 21. Dakikada sağ kanattan gelen ortaya iyi yükselen Serdar takımını Deplasmanda 1-0 öne taşıyan golü attı. Beraberlik için baskı kuran ev sahibi takım ANAGOLD 24Erzincansporpozizyon vermeyen Manisa spor 36. Dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren Nizamettin takımını 2-0 öne taşıdı. Son 10 dakikaya önemli ataklar geliştiren 24Erzincanspor 45+ da golcüsü Etem ile bulduğu gol ile farkı bire indirdi ve devre 1-2 sona erdi.

İkinci devreye baskılı başlayana ANAGOLD 24Erzincansporun baskılı futbolu 81. Dakikada meyvesini verdi. Kazanılan Penaltıyı gole çeviren Etem kendisinin ve takımın 2. Golünü kaydederek beraberliği sağladı. 2-2

Beraberlik sonrasında her iki takımın da kazanabileceği atakların yaşandığı mücadelede konuk takım Manisa spor sağdan geliştirdiği atakta yapılan ortaya ayağını iyi kullanan Serdar 86. Dakikada takımı Manisa sporu 3-2 öne taşıyan golü attı. Maça ilave edilen 5. Dakikalık süre içerisinde de gol bulamayan ANAGOLD 24Erzincanspor bu sezon sahasında ilk mağlubiyetini alarak 3. Sıraya indi.

ANAGOLD 24Erzincanspor hafta içi Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur mücadelesinde Deplasmanda Kasımpaşa Spor ile mücadele edecek. 12. Hafta mücadelesinde ise 29 Kasım Pazar günü Çorum spor konuk olacak.