Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeni Yönetimden Protokol Ziyareti

Anagold 24 Erzincan sporun yeni yönetim kurulu ve Kulüp Başkanı Üzeyir Çalı ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Erzincan Valisi Ali Arslantaş ve Belediye Başkanı Bekir Aksun’u makamında ziyaret ettiler.

Anagold 24 Erzincan sporun

Erzincan Valisi Ali Arslantaş Anagold 24 Erzincan spor yönetim kurulunu makamında kabul etti. Erzincan Valiliği makamında gerçekleştirilen ziyarette Vali Arslantaş yeni yönetim kurulu üyeleri ile tek, tek tanışarak başarılar diledi.

Yönetim Kurulu üyelerinin kendilerini tanıtmasının ardından Anagold 24 Erzincan spor yönetim kurulu başkanı olan Üzeyir Çalı takımın son durumu ile ilgili olarak kısa bir bilgi aktardı. Çalı; “Oldukça modern bir stadyumun yapıldığını fakat tesis olarak eksiklerinin olduğunu belirterek Vali Arslantaş’tan yardım talep etti.

BU ŞEHİRİN TAKIMI

Erzincan Valisi Ali Arslantaş öncelikli olarak yönetimin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek; “ Anagold 24 Erzincan Spor bu şehrin takımı. Burada Erzincan Valisi olarak elbette takımımızın her zaman yanında olacağız. Burada siz yönetimin olduğu kadar siyasilerimizin de, iş adamlarımızın da, taraftarlarımızın da kısaca herkesin elini taşın altına sokması lazım. İnşallah sporsorluk noktasında son aşamaya geldik, anlaşma sağlandığı takdirde bunu basımızla da paylaşacağız. Özellikle 3. Ligi tanıyan bir teknik direktör ile anlaşılmasının faydalı olacağını belirten Vali Arslantaş, inanıyorum Anagold 24 Erzincan spor, İl protokolü, siyasileri, STK ları, yönetimi, teknik kadrosu, futbolcusu, basını ve taraftarlarıyla bir bütünlük sağlar Erzincan’ı sportif anlamda en üst seviyelere getirilmesinde katkı sağlarlar diyerek Anagold 24 Erzincan spora ve yönetimine başarılar” diledi..

Daha sonra Üzeyir Çalı Başkanlığındaki Anagold 24 Erzincanspor Yönetimi, Belediye Başkanı Bekir Aksun’u makamında ziyaret ederek karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.

Kulüp Başkanı Üzeyir Çalı, ziyarette başkan Aksun’a takım ile ilgili bilgi verdikten sonra uzun zamandır çözümlenmesi beklenen tesis ile ilgili olarak yardım istedi. 11 Temmuz da gerçekleştirilen olağan genel kurulda destek için genel kurula katılmasından dolayı teşekkür eden Çalı, Bizde belediye başkanımıza ziyarette bulunduk yeni yapılacak tesislerle ilgili projelerimizi sunduk, şimdiden vereceği destek için teşekkür ederiz dedi. .

ERZİNCAN İÇİN BİR KIYMET İFADE EDİYOR

Başkan Bekir Aksun ise konuşmasında “Öncelikle kulüp başkanımız ve şahsında diğer arkadaşlarımızı yeni yönetimde bulunmalarından dolayı tebrik ediyorum.. Erzincan spor Erzincan için bir kıymet ifade etmektedir. Bunun içinde her vatandaşın gözbebeği gibi korumak istediği kollamak istediği bir kulüptür. Bu manada Erzincan Belediyesi olarak ve kurumun amiri olarak üzerimize ne düşüyorsa yerine getireceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Tesis ile ilgili sorunun en kısa sürede çözülmesi noktasında belediye olarak ne gerekiyorsa yapılacaktır” dedi.