Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yaşları Küçük Hedefleri Büyük

Ata sporu Güreşe ilginin artığı Erzincan’da 11-12-13 yaş gurubu Erzincan il birinciliği müsabakaları yapıldı. 100 den fazla sporcunun katıldığı müsabakalara sporcu ailelerinin ilgisi oldukça fazla oldu.

Ata sporu Güreşe ilginin

Ata sporu Güreşe ilginin artığı Erzincan’da 11-12-13 yaş gurubu Erzincan il birinciliği müsabakaları yapıldı. 100 den fazla sporcunun katıldığı müsabakalara sporcu ailelerinin ilgisi oldukça fazla oldu.

Erzincan Merkez kapalı spor salonunda gerçekleştirilen 11-12- ve 13 yaş gurubu Erzincan il birinciliği seçme müsabakalarına katılım yoğun oldu. Ailelerinde ilgi gösterdiği mücadeleler öncesinde bilgi veren Türkiye Güreş Federasyonu Erzincan İl temsilcisi Güreş Antrenörü Mehmet Özsoy; “Öncelikle Erzincan basını olarak sizlere buraya geldiğiniz için teşekkür ediyorum dedi.

Erzincan halkının ve sizlerin ata sporumuz güreşe gösterdiğiniz ilgiden dolayı özellikle şahsım adına ülken adına teşekkür ederim. Bugün burada Merkez kapalı spor salonumun da yapacağımız müsabakalar 11 12 13 yaş güreş il birinciliğini serbest ve grekoromen olarak yapacağız.

Bu müsabakaların amacı ilimizi Muş ve Malatya ilinde yapılacak olan 11 13 yaş yaş grubu Türkiye serbest ve grekoromen grup müsabakalarında Erzincan ilimizi temsil edecek genç sporcu çocuklarımızı seçmek. İnşallah en güzel şekilde sorunsuz ve sakatlık olmadan müsabakalarımız sonuçlandıracak.

Güreşte oldukça başarılı olduklarını belirten Güreş İl temsilcisi Özsoy, “Şu anda Erzincan sporcu Eğitim Merkezimizde kalan sporculardan geçen hafta Kahramanmaraş’ta Türkiye grup müsabakalarında iki tane şampiyonumuz ve 2 tane de üçüncü olan sporcularımız çıkmıştır. Biz Erzincan güreşi olarak bu başarıları bizim için bir başlangıç görüyoruz. Her gittiğimiz müsabakalarda artık madalyayla dönmeye başladık. Bu da gösteriyor ki bir ilde sporcu Eğitim Merkezi olması başarıyı gösteriyor. İnşallah biz bu imkânları yakaladık dedi.

Erzincan Gençlik Spor İl müdürü Burak Mumcu’nun bize güveni ve özellikle bizlere sağladığı imkânlar doğrultusunda eski günlerimize döneceğini de inanıyorum. Bizler ve Antrenörlerimiz ile birlikte Erzincan’ı ata sporu merkezi haline getirmek için gayret gösterdiklerini belirten Özsoy, Ailelerimizin de bizlere destekleri başarımızı yükseltiyor dedi.

Erzincan Güreş İl Temsilcisi Mehmet Özsoy’un konuşmalarının ardından 11-12 ve 13 yaş gurubu yaklaşık 100 sporcu il birincisi olmak için ter döktüler.

Haber: Hasan Çakmak