Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sponsorluk Tamam, Hedef Bir Üst Lig

Türkiye Futbol Federasyonu 2019-2020 sezonunda Spor Toto 3. Lig 1. Grup‘ta mücadele edecek olan Anagold 24 Erzincan sporda imzalanan Sponsorluk anlaşması ile altyapı ve tesis ile ilgili olarak ta çalışmalara başlanıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu 2019-2020

Spor Toto 3. Lig 1. Grup‘ta bulunan Anagold 24 Erzincan spor Anagold Madencilik Anonim Şirketi ile 3 yıllığına isim anlaşması imzalandı. Yapılan toplantıda Kulüp Başkanı Üzeyir Çalı, “Erzincan spor yönetim kurulu olarak yeni stat, yeni yönetim, yeni tesislerde inşallah başarılı olur, gayemiz burada Erzincan sporun bir üst liglere çıkması için elimizden geleni yapacağız. İnşallah başarılı oluruz.

Türkiye Futbol Federasyonu 2019-2020 sezonunda Spor Toto 3. Lig 1. Grup‘ta mücadele edecek olan Anagold 24 Erzincan sporda yeniden ile 3 yıllığına isim anlaşması imzalandı.

Erzincan Valiliği Toplantı salonunda gerçekleşen imza törenine Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman, Burhan Çakır, Anagold 24 Erzincan spor Kulüp Başkanı Üzeyir Çalı, Anagold Madencilik Anonim Şirketi Genel Müdürü Burhanettin Şahin ve Anagold 24 Erzincan spor yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yapılan imza töreninde konuşan Erzincan Valisi Ali Arslantaş, TFF 3. Ligde mücadele eden Anagold 24 Erzincan sporun isim Sponsorluk sözleşmesi 31.12.2018 tarihi itibariyle sona ermişti. Sayın Başbakanımız Erzincan spora sahip çıkın diye Anagold yetkililerini aramasından sonra Vekillerimizle ve bize de görüşmeleri yapın Sponsorluk devam etsin, Erzincan spor liglerde hak ettiği yere, Erzincanlının arzu ettiği yere ulaşsın şeklinde bir talimatın ardından sayın vekillerimizle Anagold’un ilgili birimleri ile yaptığımız görüşme neticesinde bugün önümüzdeki üç yıla dair sponsorluk sözleşmesi imzalama noktasına geldik. Erzincan spora önümüzdeki yıllarda mücadele edeceği liglerde başarılar dilerim dedi.

ÜST LİGE ÇIKMASI İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Ak Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman ise konuşmasında Anagold 24 Erzincan spor gerçekten Erzincan için çok önemli, yeni yönetime başarılar diliyorum. Biz Vekiller olarak diyoruz ki Erzincan sporun başarısı için Elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz, İnşallah Erzincan spor bu sene daha başarılı olacak, üst lige çıkması için var gücümüzle çalışacağız dedi.

SPONSORLUK ANLAŞMASI İLE SPORTİF BAŞARI KAÇINILMAZ OLACAKTIR

AK Parti Erzincan Milletvekili Burhan Çakır, bu sponsorluk anlaşmasının Erzincan’ımıza Erzincan sporumuza hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah önümüzdeki dönemlerde yapılan bu sponsorluk anlaşmasıyla takımımız maddi anlamda güçlü olacaktır ve inanıyorum ki bu maddi gücün yanın da sportif başarı kaçınılmaz olacaktır. Dedi.

ÜST LİGE ÇIKMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Anagold 24 Erzincan spor Kulüp Başkanı Üzeyir Çalı ise bu güzel günde Erzincan sporumuzu bu seviyeye getiren Sayın Binali beye çok teşekkür ediyorum, burada emeği geçen Sayın Valimize, Sayın Milletvekillerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Erzincan spor yönetim kurulu olarak yeni stat, yeni yönetim, yeni tesislerde inşallah başarılı olur, gayemiz burada Erzincan sporun bir üst liglere çıkması için elimizden geleni yapacağız. İnşallah başarılı oluruz. Allah Muaffak etsin dedi.

ERZİNCANSPOR’UN NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞUNU BİLİYORUZ

Anagold Madencilik Anonim Şirketi Genel Müdürü Burhanettin Şahin ise konuşmasında Anagold 24 Erzincan spor, bizde bu sponsorluk anlaşmasını devam ettirdiğimiz için çok mutluyuz. Geçtiğimiz 3 yıl boyunca bu takıma desteği verdik. Erzincan sporun ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu önümüzdeki dönemde 3 yıl boyunda 2 Milyon Dolar tutarında bir sponsorluk anlaşması yaptık. Bu anlaşmada bizi mutlu eden en önemli husus yapılan anlaşmadan 500 Bin Doları altyapı tesislerine harcanacak olması. Bu kalıcı olarak önümüzdeki yıllarda Erzincan sporun başarılarına katkıda bulunacaktır. Mutluyuz hayırlı olmasını diyor ve inşallah Erzincan sporu iyi noktalarda görmek istiyoruz dedi.

Yapılan konumların ardından Anagold 24 Erzincan spor Kulüp Başkanı Üzeyir Çalı, Anagold Madencilik Anonim Şirketi Genel Müdürü Burhanettin Şahin tarafından yapılan sözleşme imzalandı. Yapılan imza töreninden sonra sorulara cevap veren Anagold 24 Erzincan spor Kulüp Başkanı Üzeyir Çalı, Gazeteci İbrahim Gürler’in hedefiniz nedir sorusuna, hedef ne diye bir şey belirlemiyorum. Şimdiye kadar hep şampiyon olalım dedik ama olmadık, inşallah olmak için mücadele edeceğiz. Söz verip de olmamak daha sıkıntı veriyor, şampiyon olmak için kadro oluşturuyoruz sadece bunu söylüyorum dedi. Gazeteci Zeki Demirbaş’ın taraftarı stada çekmek için ne gibi bir çalışmanız var sorusuna ise, Başarı varsa taraftar var, Türkiye’nin her yerinde böyle, inşallah başarı yakalandığı zaman seyirci gelir, bunun için içimiz rahat, ama zorla insanları maça getirip de orada sövdürmenin anlamı yok. Sıkıntı buradan kaynaklanıyor. Geçen sene bütün deplasmanlara gittim. 12-13 yaşındakileri Taraftar gurupları tuttu otobüslere bindirdi getirdiler. Ailelerinden izin almadılar. Orada geldiler simit parası, maç parası, yemek parası böyle taraftar olmaz. Hiç onları eleştirmiyorsunuz dedi.